Милан Видојевић: Краљ је мртав - живео краљ

Коначно се завршила и "комеморација" у част преминулог Мајкла Џексона, и на страну шта ко мисли о овом бљутавом, кичерском, безосећајном спектаклу на коме је проливено много крокодилских суза, права слика несреће, злоупотребе, пакла у коме је живео овај уметник, не може се избрисати. Више него икад ми је јасно да је Мајкл Џексон био сексуални (и сваки други) роб из програма МКУлтра.
Овај неприлични шоу програм (са сандуком као декором на позорници) и певачима, који су се опростили од Мајкла у доброј традицији госпела, је гледало милијарду људи у свету, међу којима је било много расплаканих обожаватеља али и 15 амбасадора страних земаља, како је речено у току преноса на CNN-у. Осредње ожалошћена породица, естрадно елегантно обучена, припадници Нације Ислама са обавезним тамним наочарима у другом реду, одмах иза породице, што није чудно јер је Мајкл муслиман од 2008. (а његов брат Џермејн од 1988.године), заокружили су праву слику естраде под контролом илуминатских магова, и очекивао сам да ће сваког секунда трансформисати у вукодлаке и одиграти "зомби плес" као у чувеном видео споту Мајкла Џексона.
Питање је да ли је његово тело уопште било у сандуку. Да јесте, то би противуречило целој представи. Вероватно је сахрањен тог дана на неком другом месту, само се питам по ком обреду: Јеховиних сведока (јер су му родитељи припадници те секте), по исламском, јер је постао муслиман, или илуминатско-сатанском, судећи по дану који је изабран за сахрану. То је био уторак, 7. јул, дан Месечеве еклипсе (помрачења Месеца), дан Лилит, идеалан за црномагијске ритуале. Баш како доличи безначајним, потрошеним сексуалним робовима из програма Монарх, најпрезренијим бићима, ако су их њихови господари уопште сматрали људским бићима. Сахрањен је без мозга (!), јер породица није могла "да чека" завршетак лабораторијских анализа, или је мозак био потребан за неки други ритуал?
"Сахрањен" је у луксузном ковчегу, модел "Прометеј." Откуд Прометеј, Титан, пали анђео, који је људима донео светлост (ватру, знање)па га зато хришћански квази теолози сматрају Луцифером. Коју то "светлост" треба да пренесе један од бројних лажних месија који ће се појавити у овом времену апостасије?
Петар Пан треба да одигра за друге улогу коју су њему наметнули - да буде "дете" које никада неће одрасти. Психијатри знају да програмирање деце почиње пре шесте године живота, како би се спречило стварање личног идентитета. Током свог живота Мајкл Џексон је показивао симптоме тог поремећаја. Ова деца, жртве "педофилске обуке", која су сексуално опслуживала своје "инструкторе" су и сама касније били опседнута децом, нарочито се играјући њима у кревету. Овај лом у глави педофила који је и сам био жртва у детињству, настаје и фиксира се у том тренутку, и касније одбија "да одрасте", види себе као дете у друштву друге деце, без обзира на то што је у годинама одраслог човека. Тако постаје отелотворење Петра Пана који не жели да одрасте и остари и који жели да уведе децу у "срећни свет Недођије", новог педофилског круга робова.
Јасно је да је Мајкл Џексон био умешан у педофилски, црномагијски криминални круг, и да је "каријеру" обављао као део свог робовског програма. Имао је "личног мага," чије је уметничко име непреведиво, Мајестиц Магнифицент, заправо је синонимско, криптичко у најбољем маниру вишеструких значења речи употребљених за програмирање робова Монарха. Није чудо да је "Алиса у земљи чуда," и "Чаробњак из Оза" омиљена литература и приручник свих минд цонтрол програмера. Овај Мајестиц је седео поред Мајкла на конференцијама за штампу пре неколико година и упадао му у реч кад год је постојала опасност да Мајкл каже "нешто неприлично," ода нешто, а чак је на нека питања одговарао уместо њега. Класична улога контролора роба из програма.
Неспорно је било и Мајклово интересовање за окултизам, као и страх од њега у каснијој фази живота. Опседнутост огледалима, а често је боравио у соби која је била сва у њима, чудне изјаве које је давао, да се будио ујутру у тој соби са готовом песмом у глави и да себи то није могао да објасни. За све оне који се баве магијом, огледало је помоћно средство за излаз у астрални свет. "Чаробно" огледало имао је Нострадамус, па Џон Ди, који је имао озбиљне проблеме са демонима које је призвао са астрала, све до савремених програмера који користе и огледало и океан као "велико огледало" између димензија. Немам места (а ни потребе) да држим кратки курс из херметике за све данашње неокомунисте који још нису чули да постоји онострано, али Мајклов страх од огледала, кад је "програм почео да му пуца," био је више него очигледан. То се види из његове песме "Man in the Mirror ," и страх је био толико јак да је својој деци забранио да се "огледају", избацио је сва огледала из кућа у којима су деца боравила, натерао их је да носе маске на лицу, како се не би "видела у огледалу" (или како не би била виђена из огледала?). "Неко други је писао његове песме," признао је Мајкл, можда човек из огледала? Можда Мајкл као "носилац синдрома вишеструке личности" није био "задужен" за писање музике? Можда је то била нека од личности које су живеле у његовој психи, а које он није могао да контролише? Прочитајте текст песме "Scream", можда ће вам ова прича бити јаснија.
Ти стихови су били покушај да се отргне програму и писао их је у тренуцима свесности, луцидности, схватајући у који пакао су га гурнули. Једна од најпотреснијих песама, крик очаја, јесте "They Don't Care About Us", која се односи на све жртве овог програма. Интересантно је да многе наводне жртве истог програма нису присуствовале комеморацији, иако су као деца, игром случаја, одлазила да се играју у Неверланд. То су Џастин Тимберлејк, Кристина Агилера, Бритни Спирс.
Није било ни Мадоне, која је, бар ја то мислим, из "друге шеме", из програма базираног на квазирелигиозности. Прво је била провокатор хришћанског дискурса, а пре неколико година је постала следбеник "Кабале" која је постала "религија", у холивудској верзији. Кабала није "религија", то зна сваки приправник езотерије, али Мадона не спада у приправнике. Она је мајстор преваре, коју је привукао Јехуда Берг, лажни рабин из Холивуда, који сјајно манипулише естрадним лудачама, на чијем челу је речена Мадона, а од недавно "придружила" јој се и Бритни Спирс, примерак "пролупаног програма."
Иако немам намеру да полемишем са читаоцима овог блога, без обзира на повод, неки који су се јавили поставили су питања која заслужују објашњење. Оно је неминовно везано за езотерију, а разјасниће, укратко, шта анестетик учини људском астралном телу.
Кад се неко анестезира (за операцију или као Мајкл, да би заспао) губи део свог астралног тела, "улуби га," оно почне да "цури" (зато сви оперисани пацијенти после буђења од дејства анестетика изгубе течност, и масне наслаге у телу, "ослабе" што би се рекло). Ако то понове више пута, постоји опасност да "сребрна нит" која везује физичко и астрално тело пукне. То се можда десило Мајклу Џексону. Ово је била невољна смрт и сада његова душа плута између физичког света и нижег астрала, у једној сивој зони где је везана за физичку егзистенцију и тешко се мири са "смрћу." То су духови који узнемиравају физички свет (полтергајсти, "вампири"), и ту причу, неко ко зна о чему се ради, већ протура у јавност. Тв екипа CNN-а је "снимила нешто" у кући у Неверланду, "дух Мајкла Џексона," а брат је изјавио да ће на турнеји, на концертима "он бити присутан."
Постоји ритуал којим се његова душа може ослободити и којим јој се може помоћи да оде у више нивое астрала како би се нашла тамо где припада. Овако, на најнижем астралу, биће несрећна и узнемираваће физички свет. Можда то неко жели, да се "дух" Мајкла Џексона "појављује" као холограм и да то буде "знак" како је месија дошао. Биће то само лажни месија из Откровења, ма шта желели црни магови илумината. Ја желим његовој души да нађе свој мир, да никад више не доживи пакао материјалног света. Као да и остале несрећне жртве покушају да се ослободе свог ропства али не на начин који је изабрао Мајкл Џексон.

Београд, 10.07.2009.

Сајт са којег је преузет текст