Милан Видојевић: Петар Пан - јунак коме је програм обрисан

Није да се смрт Мајкла Џексона није очекивала. Већ годинама су је најављивали таблоиди, разни "стручњаци" су коментарисали његов изглед, пластичне операције, избељивање коже, био је и Петар Пан и Франкенштајн у исто време. Наравно да је смрт коначна тачка на овај контраверзни живот и без обзира на симпатије или антипатије, један несрећни уметник је напустио свет, то изазива и тугу и поштовање за оно што је урадио на пољу поп музике.
Но, док су обожаватељи очајавали а самозвани представници породице, покојног Мајкла, и људи из забављачког полусвета, дрвени адвокати и слични багаж који иде уз славне личности, утрпавали у медије да кажу шта знају о његовом животу и смрти, а заправо желели да се појаве у медијима макар то било и некрофилски, детаљи бизарне смрти и живота Мајкла Џексона почели су да формирају слику која се неће допасти онима који би сигурно заувек желели да остану у дубокој сенци и да ни на који начин не буду повезани са животом и смрћу Мајкла Џексона.

Кренимо зато редом у овој анализи. Шта је званично познато до сада. Нешто после 12 часова 25. јуна, неко је позвао хитну помоћ из куће у Холмби Хилсу у Лос Анђелосу, рекавши да је "једном господину" позлило, да му неко даје реанимацију, да покушава да га оживи, али да "господин" не реагује. Хитна помоћ је стигла у 12,30 и ту затекла "господина" у коми, тојест Мајкла Џексона, и лекара, касније се испоставило личног, др Конрада Роберта Мареја, који је масажом покушавао да му оживи рад срца. Лекари у болници су више од једног сата покушавали да оживе Мајкла Џексона, без успеха.. Полиција у почетку није имала разлога да саслуша др Мареја, сем да узме изјаву, али је доктор у међувремену нестао, није се јављао у Хјустон, где има ординацију, није одговарао на позиве и поруке на мобилни телефон, не зна се где је тренутно, па је полиција расписала потерницу за њим.
Наводно је мистериозни позивач хитне помоћи био човек из обезбеђења на улазу у зграду, јер у апартману у коме је становао Џексон није било телефона (?) Доктор, који је долазио свакодневно у кућу да му даје ињекције, није знао адресу (?!), па је морао да изађе кад је Мајкл пао у кому и да нађе неког да позове хитну помоћ! На страну, што изгледа да доктор нема мобилни телефон, па мора да нађе неког ко га има?
Шта је Мајкл добијао од "терапије"? Шерилин Ли, медицинска сестра и нутрициониста, која је припремала енергетске напитке и храну за Мајкла у току месеци припрема за серију концерата, изјавила је да је Џексон патио од тешког облика несанице, која га је мучила од 2005.године, после суђења на коме се бранио од оптужби да је педофил и да је сексуално злоупотребљавао децу која су често долазила на његово имање "Недођија", названо по "земљи" Неверланд, у којој је живео Петар Пан.
Она тврди да је Мајкл тражио да му набави и даје интравенозно Диприван, познат као и Пропофол, али да је она одбила. Реч је о анестетику који се користи у операционим салама. За разлику од других анестетика, они који су примили Диприван лако се буде кад прође његово дејство и "бистре су главе." Нема га у слободној продаји, могу га набавити само болнице и лиценцирани лекари и медицинске сестре. Лијева каже да ју је Џексон звао 21.јуна у паници јер је почео био "да се хлади" и да му је она препоручила хитан одлазак у болницу. Није је послушао јер је очигледно имао неког ко му је давао Диприван. Једини проблем са овим анестетиком јесте да се мора давати у изузетно прецизно одмереној дози, што искусни анестезиолози знају, али је питање ко је Џексону давао Диприван. Свако "предозирање" изазива убрзан рад срца што може довести до срчаног инфаркта, што се Џексону и десило.

Слике из амбулантних кола показују чудну ствар. Нос Мајкла Џексона је "смрскан", има косу, али у извештају из болнице пише да је "ћелав" (?), да су констатована четири сломљена ребра и четири убода од игле на грудима (што је вероватно последица реанимације), али и да је имао подливе на леђима, потколеници, итд. Ноћ пред смрт имао је пробу са играчком групом са којом се припремао за концерте, деловао им је потпуно нормално и концентрисано. Резултати токсиколошке анализе знаће се за три недеље, али ће то можда бити несврсисходно, пошто породица жели сахрану (и кремацију) већ у недељу, а "пепео ће бити расут по Недођији."
Анализираћу сада Мајкла Џексона из сасвим другог угла, "фантастичног и бизарног" који би му и иначе пристајао. Чули сте за програме контроле ума, МКУлтра, и посебно програм "Монарх", који је припремао децу за педофилске злоупотребе, сатанске ритуале, наносећи им непоправљиву психичку и физичку штету, о чему сам писао у књизи "Досије Омега." Једна од најомиљенијих техника била је коришћење криптичких стихова "Чаробњака из Оза" и Дизнијевих ликова. Деца у обданишту у војној бази Президио код Сан Франциска су агентима ФБИ испричала да су их "Мики и Шиља" купали у кади, "играли се са њима" и радили друге ствари. Као "Мики" касније је идентификован Мајкл Аквино, потпуковник америчке армије, сатаниста и оснивач окултне, нацистичке ложе "Храм Сета". Сад више није у армији, али Храм Сета постоји и данас.
Још страшнија је прича Кети О'Брајен, програмиране проститутке која је радила за ЦИА. На "окидач" из програма који би се дошапнуо "кориснику", како би се она "укључила", радила је све оно што би "корисник" тражио. Сама је била сексуално искоришћавана као дете од стране оца, ујака, њихових другара, док није пребачена у "Школу шарма", како је ЦИА звала свој центар за обуку. Кад је завршила обуку, као сексуална робиња додељена је сенатору Бирду, а користили су је и Пјер Тридо, канадски премијер, Мадлен Олбрајт и многи други. У једном тренутку су је "удали" за Вејна Кокса, серијалног убицу који је радио за ЦИА.. Очекивало се да ће њихов син "имати ген убице" и моћи да се програмира за потребе службе. О'Брајенова је родила ћерку, Кели, која је такође као дете прошла обуку која је базирана на физичкој и психичкој трауми како би се изазвао "синдром вишеструке личности" од којих би се свака програмирала за неку активност, само зависи од "тригера" која ће се активирати. Кели је сексуално искоришћавао Роналд Реган и други перверзњаци из врхова Илумината. Кети О'Брајен је спасао и депрограмирао Марк Филипс, који је радио за НАСУ, коју су формирали избегли нацисти Трећег Рајха. Тако је Кети О'Брајен била у стању да се сети шта се десило с њом и да напише књигу о томе.
Исти програм као Кети О'Брајен је прошла и Мерилин Монро, вероватно и Курт Кобејн, и многе друге личности из света филма, музике и индустрије забаве, али то није тренутно наша тема.
Мајкл Џексон је био трауматизован као дете од стране оца, кога се панично плашио до краја живота. Могуће је да је био роб из програма "Монарх"чију су каријеру градили они који су од њега направили "Месију" читавих генерација (у Откровењу лажне месије су овог типа, не лидери држава или религиозни гуруи). Био је Петар пан, лик из Дизнијеве мрачне галерије ликова, "вечно млад", који ће децу одвести где? Сетите се легенде о "Чаробном фрулашу." Мајкл Џексон је продао 750 милиона плоча и био је у дуговима! Наравно, тај новац није био његов, он је роб из програма, новац припада господарима. Зато живи у изнајмљеној кући која нема телефон, да не би могао да се отргне из програма. Једино га посећују "доктори" који одржавају програм.
У једном тренутку је отишао у Бахреин, где је био у поседу новог "хендлера", шеика Абдулаха бих Хамада ал-Калифе, који му је позајмљивао новац за живот (!), а заузврат му је Џексон преписао "права на аутобиографију, концерте, нову плочу", и којешта! Принцу из Бахреина није довољан приход од нафте, требају му ауторска права на књигу. Каква фарса! Превели су Мајкла у ислам, а онда га вратили у САД, под контролу Фаракана, мрачног вође америчких екстремних муслимана, наследника убијеног Малколма Џ, за кога многи тврде да је "пројект ЦИА".
Поводом смрти Мајкла Џексона огласио се проповедник Џес Џексон, који је позвао Мајклове фанове да се не убијају због Мајкла, "већ да у његово име живимо као браћа и сестре а не да умиремо као будале." Каква умна диареја, од масона 33.степена ложе Принс Хол, који је мирођија у свим јавним дешавањима у САД, а сада је близак и новом председнику Бараку Обами.
Да ли је Мајкл Џексон заустављен пре него што је своје концерте искористио да упозори људе на оно што спремају Илуминати? Хтео је да говори о Уједињеним Нацијама и Светској здравственој организацији и о њиховим плановима за десетковање људи у свету. Да ли је Џексон схватио каква је жртва постао, да ли је хтео да се оправда и то исправи, говорећи против оних који су га претворили у наказу, правећи од њега "палог анђела" који ће предводити "децу", што ће рећи нашу будућност, у пропаст? Ако је постао тога свестан и одупро се, онда је јасно да су га "искључили." Програм му је ресетован. Живот му је угашен. Али ће ипак, због жеље да исправи страшну судбину коју су му наменили, завршити у рају. То му од срца желим. Сапиенти сат.

Београд, 03.07.2009.

Сајт са којег је преузет текст