vrati se na sadrzaj arhiva root@hc-zin.cjb.net

Impressum

Uvodna reč
Helly Cherry - web fanzin posvecen alternativnoj i andergraund kulturi

Godina IV, broj 50, jul 2006.
Izlazi mesecno
(uglavnom)

HC objavljuje tekstove iz oblasti muzike, kulture, filma, stripa, umetnosti, kratke price,...

Svi tekstovi predstavljaju LICNO misljenje autora teksta i ni u kom slucaju ne predstavljau zajednicki stav redakcije.

Broj pripremili:
Predrag, Nenad, Vanja, Tamara, Mihajlo, Dario, Goran, Marko Stojkovski, Monarch

Saradnici u ovom broju:
Nemča, Sean (Protest zine)


Priprema i dizajn: Predrag i Nenad
Naslovna strana: Gurkha (foto: crimescene)

Kontakt
e-pisma saljite na root@hc-zin.cjb.net
Diskove, fanzine, i ostali promotivni materijal mozete slati na recenziranje i za objavljivanje na adresu: Popovic Nenad (za HC zin), ul. Karadjordjeva 75/4, 35230 Cuprija, Srbija
(Napomena: nakon slanja javite se mailom)


#50 ha!? Ko bi rekao da ce HC dovde dogurati. Sve je pocelo krajem maja 2003. u nesto drugacijem obliku i polako se razvijalo i menjalo i ko zna kako ce dalje izgledati i u sta ce se razviti.

Ukratko, za tri godine HC je uspeo da postane bitno glasilo andergraund kulture na ovim prostorima. Trudili smo se da sve sto je znacajno ispratimo i podrzimo koliko je to bilo moguce.

Kroz HC je za ovo vreme prosao veliki broj ljudi, a uspeo je i da neke nove ljude pokrene...

Meni licno je bitan jer sam zahvaljujuci njemu upoznao masu interesantnih ljudi, i stekao gomilu, mogu slobodno reci prijatelja, a to je najbitnije.

Sta dalje? Pa idemo ka novim brojevima..jos 50, pa jos 50 pa,....

Sto se tice ovog broja...dosta toga se nakupilo, prvi put u zivotu sam morao nesto da ostavim za sledeci broj. Jednostavno nije moglo sve da stane a ni mi nismo mogli da stignemo da poslusamo sve pristigle diskove pa se ovom prilikom izvinjavamo bendovima. Broje je i ovako mozda broj pretrpan. Eto sta se desava kada broj izadje na mesec i po dana.

Sledeci broj ne znam kad ce. Naravno vec postoji skica kako bi on mogao da izgleda no videcemo. Verovatno ce se pojaviti pocetkom septembra meseca (znaci i ovi brojevi ce biti aktuelni od prilike mesec i po dana. Leto je, svi su nesto lenji, a i vreme je putovanja pa eto zelim brojevima i citaocima da dam nesto vise vremena da se sigurno upoznaju a ne eventualno mimoidju.

Na kraju bi hteo da se izvinim svim bendovima koji su poslali diskove a nisu se nasli u recenzijama. Vasi diskovi ce biti recenzirani u sledecem broju sigurno, sada zbilja nije bilo vremena...

Uzivajte...
Nenad

vrati se na sadrzaj
arhiva