vrati se na sadrzaj arhiva root@hc-zin.cjb.net

Svirke 36 Daggers u Nišu5.11. 2005., klub Feedback, upad 100 kinti

Davno beše ova svirka, skoro pre mesec dana pa pišem po sećanju. Ali jedno je sigurno, ljudima iz Feedbacka su se Daggersi svideli još od prošlog puta pa su rešli da nam ih opet dovedu. Opet slaba reklama, par postera i marketing po sistemu “od uva do uva”. E, to se posle Feedbacku vratilo manjom posetom nego prošlog puta. Oko 23h se skupilo 50tak ljudi.


Do tad sam ja vreme proveo u priči sa Daggersima, ma ti susreti i druženja su meni i najbitniji deo svega ovoga. Znači svirka je počela oko 23h ko što rekoh, i da li treba da napominjem da je bila zakazana za 22h.

Svirali sve ukupno između 30 i 45 minuta i meni je to prošlo jako brzo. Svirane su uglavnom pesme sa Kalpa Minutes i ako se ne varam Truce sa novog EPja, koju sam kasnije prepoznao. Publika je u početku bila dosta stidljiva i manje više takva i ostala do kraja koncerta onako njišući se. Koliko sam ja spazio u pitanju je nova neka publika koja nije bila na prošloj svirci. Par nas koji smo i znali koje pesme smo se i iskakali. Muziciranje je kao i obi čno bilo iskreno i to je ono što se meni jako dopada kod ovih momaka. Ipak izostalo je Andrijino bacanje po podu kao prošlog puta :). Verovatno je razlog kraće svirke i Andrijina veća statičnost na sceni bila bolest. Posle svirke dobili smo i jednu pesmu na bis tako da je eto ko što rekoh sve trajalo između 30-45 minuta. Do sledeće svirke…
/Nenad/

vrati se na sadrzaj
arhiva