vrati se na sadrzaj arhiva root@hc-zin.cjb.net

Nagradna igra - Vreme brutalnih dobronamernika je upravo stiglo!

       

Objavljena je CD kompilacija pesama rock i metal bendova sa stihovima beogradskog pesnika Milana B. Popovića – Vreme brutalnih dobronamernika.
Na kompilacijskom albumu Vreme brutalnih dobronamernika nalazi se 18 grupa i izvođača: legendarna umetnica Aleksandra Slađana Milošević, Alogia, Instant karma, Abonos, Art diler, Backbone, Tales of dark, Broken strings, Atlantida, Disparador, Amaranth, A. R. Club, Heaven rain, Iskaz, Darkshines, Asphalt Chant, Seraphim i Demether.
Na ovom umetničkom projektu je učestvovalo i kreativan doprinos dalo 70 muzičara i kompozitora i na njoj su zastupljeni stihovi beogradskog pesnika Milana B. Popovića. Svi su se okupili oko ideje spajanja popularne muzike i savremene poezije u jednu neraskidivu celinu.
Pri odabiru sastava vodilo se računa prvenstveno o kvalitetu, aktuelnosti, ali i o teritorijalnoj rasprostranjenosti muzičara-učesnika, tako da se na CD kompilaciji, pored nekoliko sastava iz Beograda, nalaze i umetnici iz Kragujevca, Novog Sada, Smedereva, Zrenjanina, Pančeva, Petrovca na Mlavi, Banja Luke i drugih gradova.
Likovna oprema i dizajn omota rad je akademskog slikara-grafičara, Jakše Vlahovića.
Više informacija o CD kompilaciji možete pronaći na sajtu Milana B. Popovića - www.MolitvaTetoviranogSrca.com , kao i na pojedinačnim my space stranama bendova- učesnika ove nesvakidašnje kompilacije.

Nagradna igra: najbrza 3 posetioca sajta "Helly Cherry", koji tacno odgovore na nagradno pitanje: Navesti tacan naziv barem jedne knjige pesnika Milana B. Popovica, dobija CD kompilaciju "Vreme brutalnih dobronamernika".
Svoje tacne odgovore, sa vasom zemaljskom adresom i vasim brojem mobilnog telefona, posaljite na email: kulturaurbanih@yahoo.com
Srecno u nagradnoj igri i uzivajte u poeziji i muzici !!!

      arhiva