Majka i decak hodaju plazom.
U jednom trenutku decak upita:
- Mama kako se cuva ljubav?
Mama ga pogleda i odgovori:
- Zgrabi malo peska i stisni u saku
Decak stisne saku i sto je vise stiskao, toje vise peska curilo iz nje.
- Ali mama pesak mi bezi!
- Znam ali sad potpuno otvori saku.
Decak je poslusa, ali u tom casu dunu vetar i odnese sav pesak sa dlana.
- Ni ovako neuspevam zadrzati pesak.
Na to majka sa smeskom na licu rece:
- Sada uzmi opet malo peska u ruku i drzi dlan kao da je u obliku kasike, dovoljno zatvoren da ga zastitis a dovoljno otvoren da bude slobodan.
Decak ucini kako mu je receno i pesak mu ostade na dlanu, dovoljno zasticen od vetra, i slobodan a da ne klizi kroz prste.
- Eto kako se cuva ljubav.
Simpaticna mi ova pricica, ali ima i ono "vetar se vezat' ne moze"...Dakle, zanima me kako vi cuvate ljubav?
Kako se čuva ljubav?
Уредник: Moderatori
Kako se čuva ljubav?
Последње учитавање од Mustra дана 20 Апр 2007, 22:26, учитано 1 пут укупно.
- TORD
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1911
- Придружен: 01 Мај 2006, 10:58
- Место: SVUDA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pazi lepo je to romantično sročeno. ALI. Nešto mi je realnija ona priča sa kalemom. Što jaču struju puštaš kroz kalem to mu je jače magnetno polje i ono sve jače i jače privlači metalni predmet u njemu (mag.polj.). Čim počne nešto da odvlači taj predmet želje samo treba pojačati intezitet struje.
Jeste da je ovaj opis čuvanja ljubavi nekako bez emocija,sirov i ogoljen ali je realan pre svega.
Jeste da je ovaj opis čuvanja ljubavi nekako bez emocija,sirov i ogoljen ali je realan pre svega.
Ogledalo ti ništa neće reći.
-------------------------------
Ogledalo ti ništa nije reklo.
-------------------------------
Ogledalo ti ništa nije reklo.
- kaena
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1651
- Придружен: 04 Дец 2006, 11:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ni nemam nameru da upotpunjujem saznanja.................
Kada postaneš tuntav sam zbog sebe .....................eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
Isključivost je slepa, svesno izazvana invalidnost.
Greh, blizina izumiranja..............i tek po koja nijansa iza horizonta......................

Kada postaneš tuntav sam zbog sebe .....................eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
Isključivost je slepa, svesno izazvana invalidnost.
Greh, blizina izumiranja..............i tek po koja nijansa iza horizonta......................

Tamo gde blista površnost,
mudri se na vreme povlače u svoje senke.
mudri se na vreme povlače u svoje senke.
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
dejan_kokoshkov@yahoo.com
dejan_kokoshkov@yahoo.com