Prijateljima
Уредник: Moderatori
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Контакт:
Evo mojim draaagim forumskim drugaricama, onima što su mi srca i
iće slale iskreno,
evo im pošto ne mogu da reše probleme erotskim i poetskim putem, wowwow
evo spiritualnog rešenja, markantnog doktora ( dobar je frajer, ne budite na kraj srca )
evo, dok vi gledate film ( s prevodom), da ja malo prošetam sa vašim momcima,
dokle ja da radim, pa nema smisla...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c3OetuBVaps&feature=player_embedded#![/youtube]

evo im pošto ne mogu da reše probleme erotskim i poetskim putem, wowwow
evo spiritualnog rešenja, markantnog doktora ( dobar je frajer, ne budite na kraj srca )
evo, dok vi gledate film ( s prevodom), da ja malo prošetam sa vašim momcima,
dokle ja da radim, pa nema smisla...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c3OetuBVaps&feature=player_embedded#![/youtube]
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Контакт:
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Контакт:
- Alan_a
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 7077
- Придружен: 25 Феб 2006, 19:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
'šabadubidubi... neka radi tko je lud', pevaju mi iz muzičke arhive moji dragi idijoti, a ja se mislim kako je dobro ne raditi, kako je dobro biti kod kuće i tipkati nešto što nema veze sa paragrafima i odlukama kojekakvih odbora, makar i sav ulepljen od znoja nemilosrdne tropske noći, i slati pozdrave prijateljima, dalekim a bliskim, povremenim a ipak trajnim...

"... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..."