Šta biste rekli nekom u lice, a niste mogli?
Уредник: Moderatori
-
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1943
- Придружен: 20 Сеп 2008, 23:48
- Место: Slovenija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1943
- Придружен: 20 Сеп 2008, 23:48
- Место: Slovenija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
- slovenska
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 6782
- Придружен: 29 Сеп 2008, 11:45
- Место: Smederevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Razumljiva je ironija u prethodnom postu,ukoliko Sky kao vlasnik foruma ,nije na PM ,a ovde nije,vidimo,sa Flaviem obavio razgovor u kome bi ga mnogo strozije, ne opomenuo,nego upozorio da ce zbog nepostovanja zena i ostalih clanova foruma,naravno,snositi sankcije.
Precutkivalo se ranije,kada je bio jako neprijatan,cak i uvredljiv prema zari,sada prema Mustri...o njegovim avatarima da ne govorimo ( kojim zar ne,ume da uvredi zenski svet na forumu...cuveno objasnjenje da se nema pojma o erotskoj fotografiji )...koji su mnogo manje opasni od ovakvih izliva neprijatnih reci.
Ja sam imala sa Flaviem javno,na forumu "obracun" sto se zare tice,a sada bih i u Mustrinom slucaju ( znam da je grozan izraz...oprosti Mustro) ponovila da je neprimereno i rekla bih zabranjeno,tako se obracati jednoj zeni.
Da li posle zutih kartona ide crveni...ne znam.
PS:
Ovo je Grad,nije utakmica,tako da tu "ide" promena prebivalista/boravista...rekla bih.
Precutkivalo se ranije,kada je bio jako neprijatan,cak i uvredljiv prema zari,sada prema Mustri...o njegovim avatarima da ne govorimo ( kojim zar ne,ume da uvredi zenski svet na forumu...cuveno objasnjenje da se nema pojma o erotskoj fotografiji )...koji su mnogo manje opasni od ovakvih izliva neprijatnih reci.
Ja sam imala sa Flaviem javno,na forumu "obracun" sto se zare tice,a sada bih i u Mustrinom slucaju ( znam da je grozan izraz...oprosti Mustro) ponovila da je neprimereno i rekla bih zabranjeno,tako se obracati jednoj zeni.
Da li posle zutih kartona ide crveni...ne znam.
PS:
Ovo je Grad,nije utakmica,tako da tu "ide" promena prebivalista/boravista...rekla bih.

Ja nisam savrsena ali sam samo svoja.
- zara
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 8573
- Придружен: 02 Окт 2008, 17:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prozvana nekoliko puta,a pri tom ne zeleci da komentarishem,reci cu samo ovo:Totalno sam ravnodushna na bilo cije ispade na ovom ili bilo kom "net"mestu.
Razumem koliko ljudska losha priroda ili karakterna crta moze da kulminira,stoga s moje tacke gledista nishta me ne moze iznenaditi.U direktnom ili indirektnom razracunavanju ostacu dosledna ovakvom logicnom zakljucku iz vishe razloga.Jedan jeste moja osnovana sumnja,da takve osobe je ne moguce menjati,urazumiti ....
U koliko smatram da je "to" ili "takvo" bilo cije ponashanje, preshlo granicu moga dostojanstva,otici cu bez imalo kajanja.
Razumem koliko ljudska losha priroda ili karakterna crta moze da kulminira,stoga s moje tacke gledista nishta me ne moze iznenaditi.U direktnom ili indirektnom razracunavanju ostacu dosledna ovakvom logicnom zakljucku iz vishe razloga.Jedan jeste moja osnovana sumnja,da takve osobe je ne moguce menjati,urazumiti ....
U koliko smatram da je "to" ili "takvo" bilo cije ponashanje, preshlo granicu moga dostojanstva,otici cu bez imalo kajanja.
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт: