Trebalo je to da uradis. Zar nisi zelela osvetu?
Pi*ka si, ne mozes ni to...
Bilo bi dobro da se car ne budi cesto...Mislim da nisam dobra dadilja nocas.
Imas jos vremena za "popravni".
Uradi to...
tok misli
Уредник: Moderatori
Hm...da li mi je muka...ček' da vidim kad se pridignem iz kreveta...
Nije strašno-kako sam se nadala,dobro sam se udala!
Mada ću morati prvo nešto da pojedem,makar keks,da mi se ne smuči kafa...
Našla sam foru...a bez kafe ne mogu i neću...
Ana mi fali...opet je kod bake...
Nije strašno-kako sam se nadala,dobro sam se udala!
Mada ću morati prvo nešto da pojedem,makar keks,da mi se ne smuči kafa...
Našla sam foru...a bez kafe ne mogu i neću...

Ana mi fali...opet je kod bake...
"Ne zanosi se. Promeniti nešto na muškarcu možeš samo ako nosi pelene" ...
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
…ne znam sta da mislim.Osecam se raspalo, a osecala sam se i carobno - pa nista! Kao da mi neko vudu lutkicu svaki dan “doradjuje”. A sta me briga - sta ce biti… kad nece biti, ili hoce, ali cu otkriti da me to uopste ne sprecava da se lose osecam, jer me u stvari ne pokrece(nego sam umislila),a krila cu dobiti na onom svetu.Bog je milostiv, ionako sam sve u zivotu od njega dobila. Ne pamtim da mi je neki kreten krila dao.
Neverovatno.Ovoliki grad i svi spavaju
Ja ne spavam,trajem i obavljam.Tako sam ja nazvala neke delove dana i noci.Dok se krcka,usisava iz mene isijava:robija,radost,ruka:)
Primer prevodioca:Robijam trenutku,radujem se shto postojim,ruka radi uvek;bilo da stvara,kuva ili pridrzava,teshko breme mojih misli:):):)
Zato.....
Popijmo caj zajedno,shetajmo malo po lepom danu,docekajmo ne
ka svitanja zajedno,rastanimo se zajedno...sve je to ljudski:)

Ja ne spavam,trajem i obavljam.Tako sam ja nazvala neke delove dana i noci.Dok se krcka,usisava iz mene isijava:robija,radost,ruka:)
Primer prevodioca:Robijam trenutku,radujem se shto postojim,ruka radi uvek;bilo da stvara,kuva ili pridrzava,teshko breme mojih misli:):):)
Zato.....
Popijmo caj zajedno,shetajmo malo po lepom danu,docekajmo ne

kada nemam pred sobom ciljeve kroz koje bi rado proshla,tada se opustim i najgore strasti u meni,dokono krenu na one najbolje.
Tada se i najbolje necije osobine,zatecene i preplashene,pocnu sukobljavati;okrivljuju jedne druge,da su se uspavale,predugo odmarale i na kraju umrtvile.
Slicno se deshava kada sami sebi postavimo veliki zadatak.
Zato ja sada....odmaram i probam da ostanem dosledna tome do kraja
Znaci,odmaram:)
Tada se i najbolje necije osobine,zatecene i preplashene,pocnu sukobljavati;okrivljuju jedne druge,da su se uspavale,predugo odmarale i na kraju umrtvile.
Slicno se deshava kada sami sebi postavimo veliki zadatak.
Zato ja sada....odmaram i probam da ostanem dosledna tome do kraja
Znaci,odmaram:)
Upoznao sam tu devojku na jednom rođendanu. Farbana plavuša, ispeglana kosa, pirsing na obrvi, čizmice sa štiklom ihaha, večernja šminka sa 3kg pudera.
Tata vozi BMW, mama Pasata (drži neki poznati klub), ona novu bubu, a brat menja kola na svaka tri meseca... Sve u svemu pravi reprezentativni primerak obične srpske porodice.
Obično volim da razgovaram sa takvim osobama koje su milionima milja udaljene od mog malog kosmosa, najčešće iz puke radoznalosti jer me živo interesuje šta se sve mota po takvim glavicama.
Tako smo i razmenili brojeve telefona, pa se zadnjih mesec dana intenzivno dopisujemo. Ima nekog komšiju za kojim ludi. Bleji u maminom klubu, sreću se u prolazu, on stalno gleda u nju (a ima devojku), i nikako da joj priđe.
Ona poludi svaki put kad ga vidi, sanja ga noćima, pa me usput i pita šta da radi. Ako joj se već toliko sviđa, ja joj kažem da mu onda pošalje neki znak i neka mu priđe prva (da se ne bi gledali i narednih godinu dana).
A onda sinoć dobijam poruku od koje mi se podigne kosa na glavi:
"Ima devojku, a i moji mi brane da budem sa njim jer preprodaje i koristi drogu. Al meni se baš sviđa..."
Šta sam odgovorio? Ništa, ostao sam bez teksta za sva vremena.
Razočaran u "primerke" ljudskog (da se ogradim od samo ženskog) roda na koje nailazim u sve većem broju u poslednje vreme.
Ono pusto ostrvo mi svakom danom zvuči sve primamljivije.
Ne treba mi više ni karta u jednom pravcu... Otplivaću do tamo!!!
Tata vozi BMW, mama Pasata (drži neki poznati klub), ona novu bubu, a brat menja kola na svaka tri meseca... Sve u svemu pravi reprezentativni primerak obične srpske porodice.

Obično volim da razgovaram sa takvim osobama koje su milionima milja udaljene od mog malog kosmosa, najčešće iz puke radoznalosti jer me živo interesuje šta se sve mota po takvim glavicama.
Tako smo i razmenili brojeve telefona, pa se zadnjih mesec dana intenzivno dopisujemo. Ima nekog komšiju za kojim ludi. Bleji u maminom klubu, sreću se u prolazu, on stalno gleda u nju (a ima devojku), i nikako da joj priđe.
Ona poludi svaki put kad ga vidi, sanja ga noćima, pa me usput i pita šta da radi. Ako joj se već toliko sviđa, ja joj kažem da mu onda pošalje neki znak i neka mu priđe prva (da se ne bi gledali i narednih godinu dana).
A onda sinoć dobijam poruku od koje mi se podigne kosa na glavi:
"Ima devojku, a i moji mi brane da budem sa njim jer preprodaje i koristi drogu. Al meni se baš sviđa..."
Šta sam odgovorio? Ništa, ostao sam bez teksta za sva vremena.
Razočaran u "primerke" ljudskog (da se ogradim od samo ženskog) roda na koje nailazim u sve većem broju u poslednje vreme.

Ono pusto ostrvo mi svakom danom zvuči sve primamljivije.

Ne treba mi više ni karta u jednom pravcu... Otplivaću do tamo!!!

"Vitez od Nemira!"