Rezultati testa intuicije
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ah, to tek kad se uverim da se s druge strane tastature zaista nalazi žena. Par puta su me navlačili razni pervertiti..... Zanosna studentkinja je na kraju ispala sredovečni ćelavi debeljko koji eto, voli da se igra on lajn transseksualizma.... Kako da znam?
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
dejan_kokoshkov@yahoo.com
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
- trilian
- ~ napredni clan ~
- Поруке: 865
- Придружен: 15 Феб 2009, 13:00 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ma kakva prava... pa znas pjesmu:
"Zato ne jebem vise jeftini klise
da se samo o onoj pravoj pise
pa zar nijedna pjesma, nijedan stih
za onih milijun pogresnih
koje su bile tu kad nisam imao nju.
Kad sam vikendom stajao na rubu
i kad je nedjelja zjapila ko crna rupa
meni su neprave pruzile ruku
i poljupcima odvukle do jutra..."
"Zato ne jebem vise jeftini klise
da se samo o onoj pravoj pise
pa zar nijedna pjesma, nijedan stih
za onih milijun pogresnih
koje su bile tu kad nisam imao nju.
Kad sam vikendom stajao na rubu
i kad je nedjelja zjapila ko crna rupa
meni su neprave pruzile ruku
i poljupcima odvukle do jutra..."
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
Dakle da zabatalim prave žene i krenem u krevet sa prvim trandžom koji naiđe? Oh my God!!!!