Subota- Djavo
Nedelja- Zaljubljeni (obrnuto)
TAROT
Уредник: Moderatori
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
dejan_kokoshkov@yahoo.com
dejan_kokoshkov@yahoo.com
- milei
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1543
- Придружен: 19 Сеп 2008, 23:03
- Место: U carstvu oblaka [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ne znam da li ima veze sa subjektivnim tumacenjem. Licno imam problem sto ne znam najpravilnija (objektivna) znacenja karata, mada se to moze naci na net-u a imam i knjizicu koju ne razumem najbolje...mozda bi pak to uticalo da preinacim pravo znacenje i podvedem to pod intuiciju. Intuicija je jako bitna, mozda cak presudna kod bilo kakvog tumacenja ali nezgoda oslanjanja na nju je upravo sto se nekada pripisuju stvari koje ne stoje usled subjektivnosti. Mogu li dobiti tumacenje sta su one dve karte znacile?
- milei
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1543
- Придружен: 19 Сеп 2008, 23:03
- Место: U carstvu oblaka [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ne, ne mislim da je intuicija stvar subjektivizma, ona je itekako realna i ukazuje na mnogo toga sto racio tesko moze da objasni (racio se uvek bazira na saznanju, iskustvu, uticajima u izvesnom smislu). Intuicija radi samo po njoj znanim zakonima ali je nepogresiva i zato od toga nikada ne treba bezati. Mislim da je najvaznije razviti umece razlucivanja subjektivnog od intuitivnog. Jos jedna stvar, dosada nisam ni postavljala pitanja osim - kakav ce mi biti danasnji dan?
Mogu se savršeno izučiti sva značenja karata i sva otvaranja, ali da se opet bude loš u predviđanju, jer je najbitnija energetska povezanost onoga koji gleda sa sopstvenim špilom. I duboko, duboko, iskustveno razumevanje simbola.
www.anaatanaskovic.com
SPISATELJICA SA STILOM
SPISATELJICA SA STILOM
- sisarkica9
- ~ clan ~
- Поруке: 70
- Придружен: 28 Мај 2010, 11:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable