Testirajte svoju intuiciju!!!!

Opustite se, zaboga!

Уредник: Moderatori

Корисников грб
erin
Pesnik meseca
Поруке: 408
Придружен: 02 Јул 2005, 14:04
Место: Split - Croatia
Контакт:

Порукаод erin » 18 Авг 2005, 01:01

Daraka krasan opis, a mislim da ćeš biti jako zadovoljna rezultatom.. no o tom po tom..

evo kad svi pišete i mog opisa iz 1998 godine.. tada sam radila test, on se doduše i može samo jednom uraditi..

- KOCKA-

Idem krpz pustinju, duboki pjesak, sitan i topao da mi miluje noge. Bosa sam, nigdje ništa, samo pjesak..Odjednom ispred mene je kocka. Veličine malo više od metar sa metar. Veselih pastelnih boja koje se presijavaju an pustinjskom suncu.. Ne stoji na jednoj strani nego je malo nakrivljena na pjesku, kao da je pala s marsa ili s neba.. Zrači nečim, posebnim.. draga mi je osjećam neku toplinu dok je gledam. Volila bih je ponijti sa sobom, no imam još dosta pješačiti kroz pustinju pa je ne mogu nosit, a i dosta je velika za vući je kroz pustinju.. Imam osjećaj dok je promatram da mi se smije, ka da je živo biće.. kao da ima neku poruku za mene, a ja ne mogu dokučiti što..

- KONJ -

Idem dalje kroz pustinju, osvrćem se za kockom, i odjedmo ugledam konja. Konj smeđe boje, pomalo tužno izgleda ovdje u pustinji.. Ja sam na distanci, ne prilazim mu, već čekam što će on učiniti.. On polako prilazi, ali jako obazrivo dok mi nije prišao, i onda me gura glavom, kao da mi želi reći da oće samnom kroz pustinju..

- KLJUČEVI-
Idem dalje kroz pustinju, vodim i konja, idem pored njega u korak, ne želim jašiti, jer je vruće, a bojim se da je njemu teško.. Vidim ispred sebe svežanj ključeva.. natiskani sve jedan do drugog,ima ih preko 20.. Uzimam ih iz prašine, doslovno ih vadim.. jedva su vidjeli iz prašine.. Jedan mi ključ posebno privlači pozornost.. Jako je velik, starinski, razlikuje se od drugih, iako ima još par ključeva malo većih, isto su mi zanimljivi.. jedan je jako sjajan, i taj mi nekako prirastao srcu.. Ovaj veliki mi se čini da otvara nešto iz čega se krije neka velika vrijednost.. nosim ih sa sobom i idem dalje..

- KAKTUS/I -
Ispred mene je samo pjesak i dalje, nepregledan, ja vodim koja, i nosim ključeve.. vidim jedan veliki kaktus, tako usamljen u pustinji. Nešto mi ga je došlo žao, sam je.. Vrh kaktusa se počeo sušiti, i cijeli je nekako skoro suh.. Ima bodlje, igle.. ali one nekako nisu više oštre niti zelene.. Nisam žedna i ne želim ga povrijediti.. sam ga gledam i žao mi ga.. Idem dalje.. vodim konja i dalje on me ponekad gura s glavom, ka da mi želi nešto reći..

- OAZA -
Stižem sa konjem u Oazu, prekrasno mjesto.. Tišina, jezero, plavo, bista voda.. tu je i bunar.. sa kantom za vadjenje vode. Bujno zelenilo i trava.. u oazi.. Ja i konj se idemo napiti iz jezera vode.. zatim se osvježimo.. Ja sjedam u hladovinu na mekanu travu dok konj pase.. i pogleda u mene..
Osjećam se jako lijepo, mirna sam i drago mi je što nema buke, niti ljudi.. samo ja i konj..

- ŠUMA -
Moram krenuti dalje, idem kroz šumu.. šuma je duga, nikad kraja.. na mjestima ima suvih grana i lišća, kao neki prolazi na neke sporedne puteljke. Često skrenem s puta koji je dosta širok kroz visoka stabla može se proći i kočijom toliko je put širok.. Sunce proviruje kroz visoka stabla..
Promtram igru sjene lišća na suncu.. Malo idem u istraživanje puteljaka, onda vidim da ću zalutati pa se vratim.. na moj široki put. Čujem cvrkut ptica. Ima leptira.. i još nekih kukaca, ne vidim nikakvih divljih žiotinaj. Vidim i proljetno cvijeće.. na mjestima.. Jedva je prodjoh.. Sad sam se sjetila kad sam izašla iz šume da sam zaboravila konja u oazi.. Dakle sama sam prošla šumu bez konja..

Izlazim iz šume na prekasnu cvijetnu livadu sa voćkama, dok se u daljini nazire mali proplanak a iza nejga se vide zgrade jednog velikog grada.. Sa moje zapadne strane.. je veliki kanjon rijeka huči.. a dalje je ocean.. prekrasan pogled na sve to..

Корисников грб
gogili
~ pocetnik ~
~ pocetnik ~
Поруке: 1
Придружен: 18 Авг 2005, 12:06
Место: beograd-medak
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод gogili » 18 Авг 2005, 12:13

1. KOCKA -

Srednje veličine, od stiropora-lagana, žute boje. Podseća me na stolicu na kojoj bi sela da se odmorim.

2. KONJ -

Konj je visok, jak, pomalo divlji, crne boje,nije plašljiv. Prilazi tek kada mu pružim ruku.Dotičem mu njušku i mazim po čelu i vratu. Osećem da me razume, miran je i ja se penjem da ga jašem.

3. KLJUCEVI -

Knjučevi su stari, radjeni od starog gvožđa, ali nisu zarđali, teški su kao da su za neka stara teška vrata od neke palate iz prošlih vekova. Svi su isti, nijedan se ne uzdvaja.

4. KAKSTUS/I -

Kaktus je jedan i ja prolazim pored njga bez veće paznje.

5. OAZA -

Oaza je velika, puna visokih palmi, zelena, ima puno ljudi, nisam žedna, ni gladna divim se žuvotu tih ljudi. sedim ispod palme, gledam u pustinju. Konj je pored mene.

6. SUMA- ili suma

Proleće je. Brdovito je.Šuma je retka, bukova, ima dosta svetla, pomalo trave, gljiva i pokoji cvetić, puno ptica, prelepo pevaju lete u niskom letu oko mene. Šuma je bez puteljaka i staza tako da mogu da se slobodno krećem gde želim. Pokoji zec pretrčava, ima ježeva i kornjača. Nalazi se potočić koji nije veliki, može se preskočiti, voda je čista, bistra i miriše na šumu. Na izlazu iz šume nailazim na prelepu poljanu punu niske paprati, cveća. Okružena je jednim delom šumom, a drugim prelepim pogledom na drugo brdo na kome se nalaze male seoske kuće i pašnjaci.

KRAJ.... TESTA.....
Ko rano rani ceo dan mu se spava....

Корисников грб
biser
~ pocetnik ~
~ pocetnik ~
Поруке: 3
Придружен: 03 Мар 2005, 12:21
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод biser » 18 Авг 2005, 18:58

1. KOCKA

mala, šarena, veselih boja, bacam je i gledam kako se okreće


2. KONJ

riđ, krupan konj, utdignute glave i nestašnog repa, ide kasom prema meni, mazim ga po grivi (ako smem)


3. KLJUČEVI

svežanj, različitih ključeva, svaki drugačijeg oblika i veličine, na velikoj metalnoj alki, zanimljivi su pa ih pregledam i zveckam njima


4. KAKTUSI

nalik na kaktuse iz kaubojaca: mesnat, tamno zelen , sa tri kraka, radije ga zaobiđem nego čačkam


5. OAZA

trava na sve strane, jezero, sunce blješti u vodi... zadovoljstvo


6. ŠUMA

Puna visokog, lisnatog drveća, ipak svetla, kroz nju vijugaju puteljci kojima prolazim. Izlazim na širok asfaltni put kome se ne vidi kraj.


četvrtak, 18. avgust 2005

Корисников грб
erin
Pesnik meseca
Поруке: 408
Придружен: 02 Јул 2005, 14:04
Место: Split - Croatia
Контакт:

Порукаод erin » 07 Дец 2005, 00:14

Evo prošlo je više od dva mjeseca, od ovog testa intuicije. Vidin da je dosta posjećena tema, no očekivala sam eventualno vaše rezultate testa.. kojeg ste pisali, makar onih koji su se ovdje pisali o svome testu.. Pa ako nemate ništa protiv, bilo bi mi drago čuti, kako izgleda taj test.. tj. kocka, šta bi sa konjem, imate li koliko ključeva, kakva je situacija u oazi.. kako prodjoste kroz
šumu itd.. :D :D

Корисников грб
Maestro
~ administrator ~
~ administrator ~
Поруке: 3126
Придружен: 28 Сеп 2004, 03:54
Место: Swiss
Контакт:

Порукаод Maestro » 07 Дец 2005, 01:28


Ja bih rado odgovorio, ali sam kasno video temu.

Sada su tu odgovori, koji sugestivno mogu uticati na moje misli...
Слика ... Volimo se jer su nam slabosti iste...

Корисников грб
Sky Seeker
~ administrator ~
~ administrator ~
Поруке: 20429
Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
Место: Beograd
Контакт:

Порукаод Sky Seeker » 07 Дец 2005, 10:30

Evo, sklonio sam rezultate testa intuicije u skriveni forum kako bi ostali mogli da učestvuju, a da rezultati na njih ne utiču sugestivno.
Sad možemo da nastavimo.
Povremeno ih možemo pokazati onima koji se naknadno uključe u test.

Корисников грб
Wega
~ clan ~
~ clan ~
Поруке: 31
Придружен: 03 Јан 2006, 20:52
Место: Lyra
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод Wega » 03 Јан 2006, 23:13

Ponekad pozelim da mi autosigestija radi bolje nego sto to inace cini... :lol:

evo, da se prikljucim, mada moram priznati da strahujem od rezultata - ja na tim testovima uvek ispadnem totalni psihopata... :lol: elem...

KOCKA

Ja u pustinji, nigde niceg, sitan pesak svuda okolo. Ja idem bosa i ono sto je najcudnije ja se krecem jako brzo, na momente cak trcim. pritom me to uopste ne zamara i nije mi ni u jednom momentu vruce. Ogromna kocka se pojavljuje iza jedne dine - dakle polako mi ulazi u vidik. Ali bez obzira sto je unapred vidim, punu paznju joj poklanjam tek kad stignem tacno do nje. Kocka je ogromna, otprilike dva sa dva i srebrnkasto-belicaste je boje. Pritom kao da blago isijava. Njena pojava tu mi uopste ne deluje nelogicno, vec cak nekako ocekivano. Nemam nikakav narocit osecaj prema njoj, sem osecaja da je tu sve na svom mestu. Ona tako postoji i mozda je njeno postojanje za mene i bitno ali ja nemam potrebe to da znam, jer kocka vec sama po sebi obavlja svoju funkciju. kao da uliva poverenje. Ne zadrzavam se pored nje, odmah nastavljam dalje.

KONJ

Konj kao da se pojavljuje niotkud - samo se odjednom stvori ispred mene, iako smo na cistini. Normalne je velicine (dovoljno je sto je kocka ogromna) i izuzetno je razdragan i veseo. On kao da poskakuje (mozda cak plese??? - kazem ja da nisam normalna), griva mu leti na sve strane i pritom kao da se smeje :lol: :lol: :lol: Smedje je boje, sa belom crtom na njusci, griva i rep su mu nesto tamnije smedje nijanse. Dlaka mu je veoma blistava, dakle u pitanju je negovan i odrzavan konj. Nije osedlan, nema nikakve opreme - u isto vreme deluje pitomo i divlje. Imam prijateljski odnos prema njemu, posto konj da gotovo ima ljudski stav (gotovo da bih mogla da se ispricam sa njim... cak nisam sigurna da mozda to i radim :lol: :lol: :lol:) U svakom slucaju, mi se tu pozdravimo, on ostaje, ja nastavljam dalje. Nemam nikakav osecaj da bih trebalo da ga povedem sa sobom, jer i on - poput kocke - pripada tu gde jeste.

KLJUCEVI

Ja i dalje uzurbano idem pustinjom. Nije da ja zurim negde, nego mi je to prirodna brzina. Kljuceve ugledam jer se sijaju na suncu. Nalaze se na pesku tacno uz moje stopalo. Tri kljuca na privesku (samo onaj metalni krug), rdjavo-bakarno-zuckaste boje. Zakljucujem da su jako stari. Tokom celog mog kretanja imam osecaj da nemam potrebe nista da diram, nosim sa sobom, kao da ce se bilo sta (ili ko) po potrebi pojaviti ako ja zakljucim da je to neophodno. Bez obzira sto su kljucevi stari, znam da nisu beskorisni niti zaboravljeni ili izgubljeni. Moguce je da su to neki moji kljucevi, ali ja ipak nemam zelju da ih nosim sa sobom.

KAKTUSI

Grupacija od tri razgranata kaktusa se nalazi na jedno dva-tri metra od moja putanje. Visoki su oko metar i sedamdeset, imaju po dva tri ona - kako se to vec zove - ogranka (?) sa strane :lol: I oni deluju nekako humanoidno, kao da su nekakve statue ili cuvari. U svakom slucaju - nepomicni su i ne govore :)))) Odaju utisak nekakve vaznosti, kao da su oni tu bitni i da ih treba ispostovati. nemam nikakvu nameru da ih diram, a ne bih ni znala sta sa njima, u svakom slucaju nisam zedna, boravak u pustinji mi je sasvim prirodan, nije mi ni malo vruce.

OAZA

Oaza se sastoji od jezera koje je okruzeno palmama, sa leve strane je to mozda dva reda palmi a sa desne ih ima vise, poput omanje sume. Ali sve je to prilicno proredjeno, nema nikakvog gustisa, sve je obasjano suncem ali nije vruce i odaje osecaj spokoja i prijatnosti. Ja dolazim do jezera. buduci da nisam ni umorna ni zedna, sedam na obalu da gledam u vodu neko vreme, vise onako zabave/relaksacije radi. Nakon nekog vremena pojavljuje se onaj konj koji tu malo prosetka (vise ne skakuce, sad je miran) pa odseta dalje. Opsta atmosfera je jako smirena, kao neko sveto mesto. naknadno se pojavljuju jos neke sitne zivotinje koja tako tu prolaze, svako ide svojim poslom. Niko nikoga ne uznemirava.

SUMA

Suma je na momente svetlo a na momente tamno zelena, gusta je, ali se sunce pribija kroz granje tako da nije mrak. Ima samo jedna staza, i to ona po kojoj ja hodam. To je izuvijani puteljak sirine nekih 70 cm koji kao da se sastoji od opeke. Kao oni podovi u starim kucama - prasnjavo zuckaste boje. Nikakav osecaj opasnosti ne postoji, sve je to kao neka ugodna setnja. Ja ujedni idem i bez cilja i sa ciljem, sve kao da mi je samo od sebe jasno tako da mi bilo kakvo razmatranje icega uopste nije neohodno. Ta stazica se zavrsava na obodu sume malom drvenom kapijom iste boje kao i staza i suma kao da se tu preseca, odnosno kao da je citava suma bila neka prostorija pa je logicno da je u pitanju kompaktna celina sa sve vratima :)))) Odatle izlazim na livadu, na kojoj se klasje i trava njisu na vetru, a sve to nekako deluje sanjivo, boje se stapaju, tako da sve to preliva u nijansama blede tj srebrnkasto zelene i toplo zute. Sem te trave/klasja koje je skoro do kolena na proplanku nema nicega, nikakvog drveca, zivotinja itd. U daljini se nazire nekakva varosica, crvene se krovovi.

Eto :D
Si l'ont sait exactement ce que l'ont va faire, a quoi bon le faire?

Корисников грб
Wega
~ clan ~
~ clan ~
Поруке: 31
Придружен: 03 Јан 2006, 20:52
Место: Lyra
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод Wega » 03 Јан 2006, 23:18

btw, ako je iz autosugestivnih razloga postavljanje resenja na temu pogubno, prosledite mi na mail ili pm...

:lol:
Si l'ont sait exactement ce que l'ont va faire, a quoi bon le faire?

Корисников грб
dragica zdralic
~ pocasni gradjanin ~
~ pocasni gradjanin ~
Поруке: 1519
Придружен: 01 Авг 2007, 14:29
Место: Novi Sad
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод dragica zdralic » 03 Јун 2008, 10:19

kocku i konja preskačem

ključevi (u pustinji)

Ko zna gdje su,ne vidim ih ali najvažnije je da su u pustinji.To sigurno znam.
Akad ću da ih pronađem to i nije baš važno.kad mi budu trebali
tražiću ih i pronaći najvjerovatnije.Sjesti ću negdje na kamen (ako nema kamena na pjesak) i razmisliti gdje bi mogli biti.
Ako mi ništa ne padne na pamet,poći ću nasumice pa ću ih tražiti koliko god vremena treba, nije važno:ako su mi potrebni.
Ako nisu,ili ako mogu nečim da ih zamjenim...neću se mučiti.
Zaista.Pošto je besmisleno

kaktus/i

Jedan ili više?!
Pa bilo bi bez veze da je samo jedan.U čitavoj toj pustinji.
i šta sad,znači mnogo kaktusa.Dobro podnose svoj život u pustinji.
Svaki na svoj način lijep i svaki na svoj način bode.Ako vidim onaj sa cvjetom u sredini onda ću se nasmješiti i ...možda mi je taj najdraži.

Istina malo ću da provjerim kako su figurativni,koji imaju najviše bodlji
koji ih kriju i ...nisu oni krivi ništa što sam radoznala.
Najvjerovatnije se neću ljutiti na sebe što se malo duže zadržavam
oko njih...

oaza

E sad koliko su kaktusi bili bodljikavi i zanimljivi oaza je odmor.
Oaza je oaza.
Sva je pogodna...ako znaš šta želiš,da odmaraš,da se napiješ vode,da poneseš mrežu pa je razapneš između dva drveta.
ali poenta oaze je odmori se i nastavi dalje

šuma

šuma je šuma.
ima ulaz,koji sam odabereš .ja volim puteve koji su sjećanje na šumu koju sam voljela u mladosti u koju se ulazilo kroz šiblje jedava prođeš,pa te onako sa strana dočekaju kupine drače,i razni mirisi,zvuk ptica pa i pokoja zmija vreba iz te šikare,i onda silazis i uspenješ se ....na pravi put čist.
e ako preživiš taj put onda ideš tamo hrastovima i ostalom drveću,ljubičicama i slično...i onda šuma je na neki način oaza.
ustvari na isti način.
onda izađeš iz šume,zavisi kuda ideš...
i ...

kraj testa...
koliko mi se čini makar kad su u pitanju zadate riječi...

Корисников грб
dragica zdralic
~ pocasni gradjanin ~
~ pocasni gradjanin ~
Поруке: 1519
Придружен: 01 Авг 2007, 14:29
Место: Novi Sad
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод dragica zdralic » 03 Јун 2008, 10:26


Anny
~ pocasni gradjanin ~
~ pocasni gradjanin ~
Поруке: 4010
Придружен: 01 Авг 2008, 15:20
Место: ...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод Anny » 21 Авг 2008, 14:34

Znam još pre pogleda na ovu temu za ovaj test.
Prosleđivala sam i, uglavnom, je zaista tačan.
...

Корисников грб
trilian
~ napredni clan ~
~ napredni clan ~
Поруке: 865
Придружен: 15 Феб 2009, 13:00
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод trilian » 24 Феб 2009, 23:20


Корисников грб
trilian
~ napredni clan ~
~ napredni clan ~
Поруке: 865
Придружен: 15 Феб 2009, 13:00
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод trilian » 24 Феб 2009, 23:35

eh,nisam vidjela da treba i izlazak iz sume....
dakle, izlazimo brzo, tu je livada,tamna boja ostaje iza nas, a ispred je svijetlo zeleno polje koje se spusta na nize. u daljini je grad u ljetnoj izmaglici i tamo je cilj. napokon kraj dugog puta.

Корисников грб
Atahualpa
~ vredan ucesnik ~
~ vredan ucesnik ~
Поруке: 476
Придружен: 19 Феб 2009, 08:02
Место: kojekude
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод Atahualpa » 02 Сеп 2009, 00:02

Pa što mi ne rekoste na vreme? Ja sve ispisala rukom i čekam tumačenje. Ko će sad sve to da prekucava? A namerno nisam htela da vidim šta je na drugoj strani, nego krenuh od početka, opis po opis, zadatak po zadatak.
Da li može neko generalno tumačenje da mi se pošalje na PM, pa ako ne budem umela da rastumačim pitaću dalje?
Noli turbare circulos meos!

Корисников грб
zara
~ pocasni gradjanin ~
~ pocasni gradjanin ~
Поруке: 8573
Придружен: 02 Окт 2008, 17:29
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Порукаод zara » 23 Окт 2010, 09:37

Godinama testiram drugarice i drugove na ovaj nacin.
Savrseno tacan ako ste vi dobar psiholog :)*
Niko nije tako lep dusom kao jednostavan covek


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable