Hvala,hvala!
Dopada mi se izraz Klosera,mislim lica,ima necega evo mene,bez icega,ali sam sretan!
Nesto iz vlastitog hobya
Уредник: dahlia
- _mostic_
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 2290
- Придружен: 16 Сеп 2007, 14:19
- Место: Divlji zapad
- Контакт:
Ove skice su isto vrsta umjetnosti,mozda ce nekog interesovati kako se to radi...
Ovo je pred-zastita Evropskog i Svjetskog Patenta..tako zvani (Gebrauchmuster Patent)
Malo teza materija da bih detaljno objasnjavao,evo par skica koje sam radio......
Namjerno sam neke detalje kasirao,iz poznatog razloga..(radi se o optici).....

Ovo je pred-zastita Evropskog i Svjetskog Patenta..tako zvani (Gebrauchmuster Patent)
Malo teza materija da bih detaljno objasnjavao,evo par skica koje sam radio......
Namjerno sam neke detalje kasirao,iz poznatog razloga..(radi se o optici).....

- Bojana B
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1366
- Придружен: 20 Сеп 2008, 20:59 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sta da ti kazem sem da ja volim tu tvoju tehniku.....volim ugalj grafiku....
A moram nesto da te pitam a da se ne naljutis ....ko ti bre brate napravi one je*ozovne ramove .....uvak imam problem sa njima ...
I sto je najvaznije takve ramove VOLIM ....joj samo da znas sto ih volim ....Volim i ljude koji su kreativci....a volela bi ja da kad bi se razumela u ovu tehniku kompa da nakacim i moje radove...
A ovaj enterijer je mrak....to mi se ekstra dopada....
A moram nesto da te pitam a da se ne naljutis ....ko ti bre brate napravi one je*ozovne ramove .....uvak imam problem sa njima ...
I sto je najvaznije takve ramove VOLIM ....joj samo da znas sto ih volim ....Volim i ljude koji su kreativci....a volela bi ja da kad bi se razumela u ovu tehniku kompa da nakacim i moje radove...
A ovaj enterijer je mrak....to mi se ekstra dopada....