Sky Seeker & Maestro
Уредник: Viktorija Vi
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56
Ko bre oko tebe?
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
dejan_kokoshkov@yahoo.com
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
Eh..... a baš sam hteo da povedem neke drugarice da nas malo izmasiraju... Ali dobro, ako ti nećeš, onda....
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Контакт:
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
I ja sam se šalio....hihihihi.... No, ne očajavajmo. Ima dana za megdana..... tajlandskog....
- hogar sa medaka
- Noćni čuvar grada
- Поруке: 1063
- Придружен: 16 Јан 2005, 18:31
- Место: beogradski pashaluk
- Контакт:
kaena пише:Vidi ti tebe skayayaya . Gde su ostali muškinji ? Moraš me naučiti da pravim ovakve montaže . Ja sama i sve on, on, on, i on oko mene.![]()
![]()
![]()
Ostali muškarci su (sva petorica...!) u tom trenutku (bio sam prisutan...) pripaljivali cigaretu jednoj zgodnoj francuskinji u maloj sobici, i tako...

Ovaj život ne treba preterano ozbiljno shvatati. Ionako se niko iz njega nije izvukao živ.
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Контакт:
Sky, meni su tvoji postovi uvek bili nakako suvise produhovljeni za svet koji mene svaki dan umori na poslu. Sada TOTALNO iskreno da kazem, ja sam mislila da ti imas neki kancer ili slicno i da zbog toga uzivas zivot punim plucima sto se iz tvojih postova primecuje! Eto prevarila sam se! :-)
A Maestro... Pa verovao ili ne Maestro i tebe sam nekako tako zamisljala. Mozda samo malo punijeg i sa malo vise sedih vlasi. Naravno, sada kad sam te videla, definitivno mislim da BMV nije automobil za tebe. Tebi bi vise stajao neki kupe, ili pak neki od ovih novih savremenih kombija (Citroen ili Maca ili Opel). A pretpostavljam da vozis tamno zeleni automobil?