Voda ima sećanja

Čovekov uticaj na prirodu i njen odgovor nama...

Корисников грб
Mustra
~ administrator ~
~ administrator ~
Поруке: 29702
Придружен: 26 Сеп 2005, 14:52
Контакт:

Voda ima sećanja

Порукаод Mustra » 02 Окт 2008, 17:02

Voda je neophodna za dobro zdravlje, u vodi je započeo život, bez vode ne bismo mogli da živimo. Dr. Jacques Benveniste, francuski lekar, specijalista imunologije je otkrio nove naučno zasnovane osobine vode a novu metodu kojom je došao do ovih novih saznanja nazvao digitalnom biologijom.

1. Kada se neka supstanca rastvori u vodi, voda nosi sećanje na tu supstancu čak i u trenutku kada koncentracija te supstance toliko opadne da u vodi ne ostane ni jedan molekul te supstance.

2. Molekuli bilo koje supstance imaju spektrum određenih frekfencija koje se mogu snimiti digitalnom tehnikom, ako se ovakav snimak frekfencija određene supstance pusti u vodu (pomoću elektronskog transduktora), tretirana voda će se ponašati kao da je ta određena supstanca prisutna u njoj.


Dr. Jacques Benveniste (1935-2004) je takođe eksperimentima dokazivao da voda ima memoriju i da se informacije iz vode mogu prenositi preko telefona i interneta, čime je hteo da podrži homeopatski način lečenja (malim dozama leka).
Pomisao da voda čuva "sećanja" koja se mogu digitalno snimiti i da se to može preneti na drugu vodu čak i kad supstanca više nije prisutna je prilično šokantna.

U vodu ubacujemo bezbroj hemikalija, otpadnih materija i pokušavamo posle da ih odstranimo prečišćavanjem vode ali ako ova nova saznanja primenimo ne postoji ni jedan način da se sve štetne materije otklone iz vode jer ona poseduje sećanje na njih.

Kada se beba rodi njen organizam sadrži 80% vode, kod mnogih ljudi koji umru od starosti organizam sadrži samo 50% vode, sa ove tačke gledišta jednostavno je optužiti vodu kao razlog starenja. Odgovarajuća hidratacija organizma je neophodna za otklanjanje otpadnih materija iz ćelija, za zdrav mozak, vodom se transportuju hranjive materije, lubrikacija, regulacija temperature, održavanje strukture tkiva. Hronična dehidratacija vodi ka mnogim problemima kao što su konstipacija, potstiče mnoga stanja kao što su alergije, astma dijabetes, artritis. Dobra hidratacija za dobro zdravlje bi moglo da se smatra jednostavnim rešenjem ali da li je sve baš tako?

Otkriće Dr. Jacques Benveniste's pokazuje da mi ustvari vrlo malo znamo o vodi, svi bi smo trebali da unosimo pročišćenu vodu jer ona utiče na sve aspekte našeg tela i omogućuje da ono savršeno funkcioniše ali pomisao na to da u vodu ubacujemo razne vrste đubreta, hemikalija koje s obzirom da voda ima "sećanje" ni jedno postrojenje ne može da prečisti takođe utiče na to šta sa njom unosimo u naše telo. Ovo saznanje bi trebalo da probudi i pojedinačnu svest o tome i obavezu da pazimo šta dodajeno ili bacamo u vodu kako bi se ona pročistila jer samo potpuno čista voda doprinosi zdravlju.
(Izvor, TopVita)
Слика

Корисников грб
Kordun
~ vredan ucesnik ~
~ vredan ucesnik ~
Поруке: 548
Придружен: 23 Јун 2008, 05:51

Порукаод Kordun » 20 Окт 2008, 17:24

i Nikola Tesla je pisao o vodi kao zivoj materiji kojom ce se covjecanstvo morati vrlo ozbiljno pozabaviti, izmedju ostalog naveo je da je to jedina materija sa kojom u svoj organizam unosimo i nesto zivo.
To "nesto zivo" vrlo cesto moze biti faktor narusavanja zdravlja i slabljenje imuniteta. Mozda je bas voda osnovni uzrok obrusavanja i nadogradnje zivotnih celija u organizmu, u suprotnom glavni snabdjevac zivotnom (orgonskom) energijom, balans izmedju tjela i duha i glavna stvar koja regulise tranziciju po snazi i volji razuma.

Ko ce znati?

Zedan sam, bas ce da legne jedna casa vode sa ledom.

ajd ziveli