NOSTRODAMUS
Уредник: Moderatori
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56
Elem, Nostradamus ovo-ono.... 

U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
dejan_kokoshkov@yahoo.com
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56
PROROK пише:stojan popivoda пише:Khm, druže Rujni, mislim ne znam kako da ti kažem. Krasan ti je taj avatar ali je nekako suviše gej....
Dragi prijatelju Rujni tvoje poruke su obrisane....
Procitaj naslov teme!
Ako je Rujni inkarnacija Nostradamusa (ili se tako oseća) onda nije u redu brisati njegove poruke, ma šta on pisao, jer tema je upravo Nostradamus.
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
Sky Seeker пише:A šta da reagujem?
Ako urednik proceni da je nešto izvan teme, može biti ili pomereno ili obrisano.
![]()
![]()
![]()
Urednik???
Pa tko je tu urednik..
Ah,, Rujni smiri se.. udahni i broj do 10..
Vidim ja da je meni opet vrijeme da se povučem iz grada.. i odem na selo.. jer tamo nema tih urednika koji mogu "pomjerati ili brisati"
prorok:
Ovu poruku Ti necu obrisati,vrati se dva koraka u nazad, pa procitaj naziv teme i ko je urednik,ili tri koraka u nazad pa procitas pravila postovanja i kulturu izrazavanja

PROROK пише:Ovu poruku Ti necu obrisati,vrati se dva koraka u nazad, pa procitaj naziv teme i ko je urednik,ili tri koraka u nazad pa procitas pravila postovanja i kulturu izrazavanja
JOJ hvala ti, što mi ne brišeš..
Ova ti e ok vrati se "dva koraka natrag". Kao ti mene tjeraš da promjenim denzitet a ja kao ne kužim..
Luukavo lukavo...
Pravila postovanja i kultura izražavanja???
JOJ , kako sam to propusti u dosadašnjem životu.. Stvarno sam nekulturan.
Ali trudit ću se.. Odsada ću pistai na kulturan način , trenutno biram teme , čisto radi opće kultura,, pa ću uredniče uz tvoje dopuštenje građanstvu ovog grada javno prezentirati.. LJudi szu željni znanja,