Godišnji horoskop za 2013.


Уредник: Moderatori

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Корисников грб
Sky Seeker
~ administrator ~
~ administrator ~
Поруке: 20429
Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
Место: Beograd
Контакт:

Godišnji horoskop za 2013.

Порукаод Sky Seeker » 28 Дец 2012, 13:52

Слика

OVAN (21. 03 - 20. 04)

Ispred vas je godina u kojoj ćete i rešavati probleme i na momente se namučiti ali i napraviti konkretne stvari u životu. Verovatno ćete rešiti sve što ste isplanirali ali spremite se za niz otežavajućih okolnosti i prilično jak i naporan tempo. Realno očekujte veće probleme sve do početka maja a vezane za zdravlje, probleme u porodici ili vezano za porodicu, imovinu i sl. i moguća sa zakonom. Februar je mesec u kojem će te rešiti mnoge nedoumice i napraviti bar jedan a moguće i više konkretnih rezova. Pluton vam je izuzetno nesklon kada je u pitanju zdravlje, ali i kada su u pitanju poslovi, novac i imovina kao i rešavanje situacija koje su ostale nerešene kao i za vraćanje dugova ako je neko vama ostao dužan. Očekujte dosta sukoba ali će te razrešiti jedan stari problem u periodu maja i juna i stati na noge. Ne isključujem mogućnost da dobijete izvestan dobitak ali mogućnost problema stoji i zato je potreban oprez. Jupiter vam je izuzetno sklon do jula što može snažno olakšati rešavanje problema kao i vašu finansijsku situaciju. Tokom druge polovine godine biće otežan i priliv novca i očekujte teškoće vezane za posao i karijeru. Morate biti mnogo brži i mnogo odlučniji ako želite da se rešite nepotrebnih a neprijatnih okolnosti, i situacija. Potrebno je da se dobro organizujete i da sve prethodno dobro izračunate i osmislite. Sam kraj godine će biti prilično težak pa nije zgoreg da, kada je pojačan priliv novca, ostavljate izvesne sume u stranu ako uspete, jer realno očekujte velike troškove tokom jeseni i zime. Boravak Saturna u znaku Škorpije, Urana u vašem znaku i Plutona u znaku Jarca, kao i prelazak Jupitera u znak Raka 26. juna, je veoma nepovoljno za vas i doneće vam puno kriza u polju karijere, zakonskih stvari ali i sa zdravljem, tako da nije zgoreg da malo spustite tenziju i da se prizemljite tokom 2013. Novac u toku ove godine može biti veliki izvor neprijatnosti pa treba biti posebno proračunat u baratanju istim, a posebno ako se radi o novcu koji nije vaš. Nasledstvo, krediti, i sl. mogu biti izvor kriza i problema pa bolje izbegavati prevelike transakcije tog tipa. Biće dosta onih koji će pokušati da vas prevare i čuvajte se sumnjivih likova i mutnih radnji. Istrajnost i odlučnost u ključnim momentima kada su u pitanju vaša prava biće od odlučujuće važnosti. Imaćete mnogo prilika za kontakte sa ljudima koji su obeležili vašu prošlost pa je na vama da izaberete i da odlučite šta vam valja činiti.

LJUBAV - Mnogo nesigurnosti i latentne nervoze će obeležiti ovu godinu a vaša neodlučnost i nesigurnost će prevazići granice. Ljubomora i zavist kao i posesivnost će se takođe pojaviti kao posledica nesigurnosti u same sebe. Pojačana strast će vas navoditi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Potrudite se da kontrolišite svoju impulsivnu prirodu jer u suprotnom ćete doživeti razdvajanja i raskide. Nećete moći uvek da se služite razumom. Mnogi Ovnovi će prekinuti svoje veze ili brakove ali će i ulaziti u nove. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu i ne možete da ostanete mirni dok ne zakoračite u jednom pravcu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod.

BIK (21. 04 - 20. 05)

Ovu 2013 obeležiće puno akcije ali konstelacije planeta zahtevaće dodatni oprez od vas pogotovo do kraja juna. Taj period biće maksimalno obeležen partnerskim i zakonskim dešavanjima, tolikim intenzitetom da su moguća pucanja po svim šavovima i vrlo neprijatna dešavanja. Iskreno ova godina je podeljena u dva dela. Prva polovina ne spada u one povoljne i imaćete puno troška i problema i na to se jednostavno pripremite. Druga polovina nudi velike povoljnosti a generalno očekujte da iz cele godine izađete poprilično umorni i iscrpljeni. Ono što je pozitivno je to da će vam planeta Jupiter kada uđe u znak Raka 26. juna, doneti neverovatne preokrete i povoljnosti na svim poljima i obezbediti vam dobre finansije. Bićete u konstantnoj akciji ali očekujte tokom proleća važne i moguće neprijatnije događaje a vezane za zakon i posao ili i jedno i drugo i budite oprezni jer su moguće i nevolje, povrede i gubici mada ćete verujem do kraja proleća verovatno doživeti uspeh. Neki saradnici ali i vlast će biti raspoloženi da vas koče, ometaju, i vuku u nazad. Strpljenje i diplomatičnost će vam biti neophodni kao i velika doza nepoverenja, iz razloga da povremena impulsivnost nebi donela nevolje. Ili da ne previdite nešto. Zdravlje i neki zakonski problemi će biti jako naglašeni kao problem pa budite oprezni. Virusi, trovanja. Dakle među povoljnim prilikama biće i onih koje su na granici legalnog i ispravnog, pa otvorite više nego četvoro očiju. Bitno je da se oslonite i na intuiciju i da joj verujete. Vaše unutrašnje ja će vam prilično jasno ukazati koji su to poslovi u koje ne treba da se petljate. Poslovi sa inostranstvom nisu preporučljivi ove godine. Ako se ipak odlučite da u nekim odsudnim momentima preuzmete rizik onda unapred sagledajte posledice i očekujte da ćete morati nešto nekom da platite malo više nego što očekujete. Druga polovina godine će biti sa puno tempa i sa puno promena sa naznakom velikih i pozitivnih promena veoma značajnih za vašu karijeru i očekujte da ćete dolaziti do izuzetnih poslovnih povoljnosti. Nešto novo je u izgledu. Finansijska situacija će postati stabilna.

LJUBAV - Na polje ljubavi nećete imati poseban uticaj, ili bolje rečeno nikakav ali će biti vezan za rešavanje nekih starih problema ili svođenje računa. Imaćete suviše stroge kriterijume i zahtevaćete da se ispuni vaša vizija o savršenom životu u dvoje. Mnogima će to i poći za rukom od septembra ali pokazivaćete naglašenu sklonost ka fatalnostima, pa budite oprezni. Neko će hteti da vam se sveti ili će nešto iz prošlosti isplivavati stalno kao problem. Nećete izbeći probleme koje sa sobom nose takvi odnosi ali do juna i naročito do kraja godine ćete se sabrati na svim poljima pa ćete i takve situacije raščistiti. Veliku stvar u životu ćete napraviti samo jednim potezom. Ako nešto pođe loše presecite odmah. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da se približite istim ciljevima, potrebna vam je dobra volja.

BLIZANCI (21. 05 - 20. 06)

Godina koja je pred vama spada u jednu od najjačih u odnosu na mnoge u nazad. Sve čemu ste težili i o čemu ste sanjali i maštali do ove godine, ima mogućnost da se ostvari. O nekim situacijama, položajima i sl. maštali ste dugo i sada se na liniji razdvajanja neba i zemlje koju zovemo horizont, naziru jedra koja donose ostvarenje. Izuzetno povoljan period trajaće do 26. juna u kontinuitetu i doneće vam zakonska rešenja, dobitke i nešto zvanično vezano za karijeru kao i partnerske odnose, a do kraja godine i velike dobitke i rešenje nekih porodičnih pitanja ili vezano za nekretnine i imovinu. Ova godina će biti vrlo berićetna za vas. Ali, ono što vas najviše muči, ili će početi da vas muči, je nepoverenje, pesimizam i skeptičnost. Nekako nećete, ili ne smete, da poverujete u ovakve priče. Donekle imate pravo, jer Neptun vas vreba iz znaka Riba, i praviće do polovine juna manje nevolje i pretiti da vam pokvari planove ali su šanse za to minimalne. Počećete da menjate mišljenje i da polako shvatate da snovi postaju java i da sad java počinje snove da sanja. Nekretnine će možda biti najbolji izvor prihoda i preko takvih poslova možete da ostvariti znatne dobitke. A sa druge strane vi lično bi mogli da doživite lepa proširenja u porodičnom okruženju ili da se lepo obezbedite. Mada ni svi ostali vidovi poslovanja u kome treba da se ogledaju menadžerske sposobnosti kao i trgovina i novčane špekulacije ne izuzimam. Očekujte vrlo lepe dobitke tokom cele godine. Mnogo toga će biti i u uskoj vezi sa inostranstvom i udaljenim krajevima. Ovo je godina u kojoj vi dobijate i obrćete novac ali i umnožavate ga. Bavićete se krupnim poslovanjem i možete očekivati drastično dobre promene u poslu u kome se već nalazite i nemojte se nećkati i dvoumiti ako vam neko u toku prva tri meseca ponudi pomoć, ili izvesnu mogućnost da menjate posao samo zato što vam se u prvom momentu to učini nekako bez perspektive. Takav jedan posao koji se na momenat učini ništavnim, doneće vam u vrlo kratkom roku suprotan efekat i bićete vrlo prijatno iznenađeni ali i zadovoljni sobom jer ste pokazali hrabrost, i rizikovali. Na kraju godine će te shvatiti da ste toliko visoko da će te se možda i uplašiti i zapitati kad ste i kako dospeli tu gde ste. Budite promišljeni jer jedan veliki dobitak i uspon je pred vama i pravi je greh da ga ograničite banalnostima.

LJUBAV – I na ovom polju je veoma dobro. Ovo je godina ulazaka u veze i brakove kao i godina harmonizacije odnosa sa naglaskom na period do kraja juna. Jupiter u vama budi pozitivno razmišljanje u različitim pravcima, a Uran želju za novim emotivnim zbližavanjem. Bićete zadovoljni i voditi aktivan društveni život. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživaćete bez suvišnih pravila ili predrasuda o zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubav. Umećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Mnogima će njihovi predmeti želje sami prilaziti i izražavati želju da život nastave sa njima. Ljubomore i sumnje ne sme da postoji ni jednog momenta i nikad, jer to su jedini poroci koji vam nikad neće za uzvrat dati nikakvo zadovoljstvo.

RAK (21. 06 - 22. 07)

Protekle godine su vas propisno izmorile, ali tokom 2013 stanje vezano prvenstveno za vaše partnerske odnose kao i zakonske, zatim rešavanje zaostalih problema, kao i rešavanje poslovnih problema je sada na programu u pozitivnom svetlu. I za vas bi se moglo reći da je ovo na mnogo načina vaša godina. Mnogo toga ćete promeniti i uneti novog u život. Postaćete mnogo ozbiljniji i verujem da ćete sasvim promeniti karakter i pristup kako poslu tako i životu uopšte. Poslovni ili novčani događaji imaju uzlaznu liniju, a Uran iz znaka Ovna će vas učiniti potpuno drugačijim. Prvu polovinu godine obeležiće ozbiljnost i sazrevanje a to ćete osetiti tako što će vam biti ukazano poverenje i za mnoge ozbiljnije i odgovornije poslove ili će te preuzeti odgovornost za nove poslove. Drugu polovinu godine i 26. jun će obeležiti ulazak Jupitera u vaš znak kada su više nego izvesni novčani dobici sve do kraja godine i obezbeđivanje karijere. To će naravno da prija i vašoj sujeti i vašem egu, ali mnogo više vašem novčaniku. Očekujte znači ove godine sve vrste poboljšanja i napredovanja kao i sticanje važnih, čvrstih i trajnih položaja. Trud iz prošlih godina sada počinje da se isplaćuje. Neki problemi neće nestati ali će te biti mnogo raspoloženiji i poletniji sa mnogo više otvorenih šansi i mogućnosti. Prolećne i letnje mesece treba maksimalno iskoristiti jer će to biti periodi najveće ekspanzije i uspeha. Ipak, ma koliko bilo povoljno potreban oprez sa naglaskom na polje zdravlja. Ono na čega posebno treba da obratite pažnju i da se klonite su poslovi ispod žita i kontakti sa osobama koje imaju sumnjive ideje. Takođe nisu dozvoljene nikakve novčane manipulacije ili sumnjive transakcije jer sve što je van zakona donosi potencijalni gubitak. A kada trošite novac gledajte da to ne bude preterivanje. Sačekajte jesenje mesece kada se možete malo opustiti i tada ulažite, kupujte, dižite kredite i sl.

LJUBAV - Emotivna situacija će biti aktuelna i aktivna do kraja godine sa puno dinamike. Nešto se žestoko preokreće u kosmosu i očekujte velike promene. Ako ste sami i slobodni proleće i leto donose nova dešavanja i nove situacije vezane za vaše srce. Biće puno izazova i puno dilema šta da radite. Verujte u intuiciju i svoje osećaje i slobodno se odlučujte za zajednički život. Oni koji su u vezama i braku mogu ipak malo da zadovolje radoznalost jer porodični odnosi ostaju stabilni. Uznemirenost koju, ako budete osećali, ne treba doživljavati kao slabost, već kao dodatni impuls. Tokom proleća će te se baviti kućom i stvaranjem porodice. Takva situacija će tokom jeseni kulminirati. Vaše blisko porodično okruženje biće prilično jak, kako moralno savetodavni tako i finansijski odlučujući faktor i potpora. Učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Na nivo vašeg pozitivnog raspoloženja najbolje deluju emotivna inspiracija, dobro društvo i uzajamna razmena osećanja čega će u 2013 biti u velikom procentu.

LAV (23. 07 - 22. 08)

Jupiter će vam biti velika i značajna podrška i regulator za stabilnost, ali ovu godinu obeležiće Saturnov boravak u znaku Škorpije što nije srećan položaj za vas. Pred vama je godina potencijalnih nevolja i povrataka starih problema sa naglaskom na porodične i zdravstvene probleme. Godina takođe donosi i sukobe i svađe vezane za sudske procese ili nešto što ima veze sa inostranstvom ili udaljenim krajevima. Spremite se i na moguć poveći zakonski problem a vezan za posao ili porodičnu imovinu. Turbulencije će biti mnogo naglašenije tokom druge polovine godine i jedino se vaše pokazano strpljenje može isplatiti. Ako ga pokažete, a poželjno je, mogli bi isplivati iz problema bezbolno. Ove godine se ne uzdajte previše u sreću već na razum i to mora da se vrati. Poslovno će ovo biti veoma snažna ali na momente veoma teška i loša godina sa dosta sukoba. Saturn u znaku Škorpije će vas dovoditi cele godine u stanja i situacije koje jednostavno nećete moći izbeći. Očekujte poprilične novčane ali i zdravstvene nevolje. Vaše senzitivne tačke su svakako srce i leđa. Poslovnih promena i vesti će biti na pretek ali više onih nepovoljnih što će vas strašno iscrpljivati. Ono što nikako ne smete da pokažete je strah i neodlučnost. Situacije koje vam se do kraja juna budu ukazivale iskoristite ali i dobro izanalizirajte i uvek se odlučujte za prilike koje ne obećavaju vrtoglav uspon, već one možda sporije ali zato sigurnije i dugotrajnije. Ova godina je predviđena za dosta sukobljavanja ali na sve nevolje i mnoge pozitivne promene i dešavanja koje će se neminovno desiti najpre na poslovnom planu. Ako se bojite i pokažete strah, verujte da nikada nećete ispuniti svoje želje. Čvrsto, sigurno i odlučno prihvatite promene koje su u cilju vaše konačne obnove i izlaska iz krize. Oprez je potreban i sa zakonom, tj.svim vidovima administracije tako da se tu malo više pozabavite i iskontrolišete sve što ima veze sa potpisivanjima i ugovorima. Finansijski ćete stajati nestabilno većim delom godine sa mogućnošću gubitaka pa budite oprezni. Periodi proleća i jeseni bi vam mogli doneti kraće oporavke i poslovne uspehe kada možete donekle nadoknaditi potrošeno. Izbegavajte poslove sa nekretninama.

LJUBAV - Situacija u ljubavi je nešto bolja ali puna situacija koje moraju biti razrešene a vi kao da još uvek niste načisto šta želite. Ne možete upravljati nečijim osećanjima i voljom. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Sreća proističe iz potrebe, da se lepe misli i topla osećanja podele sa bliskom osobom. Ovu godinu sa naglaskom na period proleća će obeležiti neko ko će vam ispuniti sve mentalne percepcije i potpuno vas na momente izludeti. Potrebno da ne padate u vatru i da se ne ponašate kao da ste emotivni ekspres lonac. Sami sebi baš nećete uvek biti potpuno jasni, a sada samo treba da stabilizujete osećanja, i tačno razdvojite šta gde pripada. Pesimističke prognoze ili agresivno ponašanje vam mogu narušiti sreću, i vaša nepopustljivost, čak i u momentima kada ste potpuno u pravu. A pogled proširite da vam se ne dešava da od jednog drveta ne vidite šumu.

DEVICA (23. 08 - 22. 09)

Najprikladniji naziv za ovu godinu je stabilizacija i jačanje samopouzdanja posebno na društveno - poslovnom planu, kao i godina povoljnih dešavanja na porodičnom planu. Jupiter od 26. juna iz znaka Raka i Saturn iz znaka Škorpije uplivišu vrlo pozitivno, i deluju na način da stabilizuju i harmonizuju veliku snagu koju imate. Delovaće na polje porodice i imovine najviše, ali i na opšte društvena dešavanja, i poslovno će vas gurati na način da ostvarite postojane i dobro plaćene poslove i položaje. Sve ono što niste uspevali ranije sada će se pretvoriti u harmoniju snage i uspeha. Zvezde su vam po pitanju posla i finansija prilično naklonjene. Novac, kojeg će biti, najviše će te trošiti na kuću i mnogi će rešiti svoja stambena pitanja. Napokon ulazite u godinu kada postajete svoji i sigurni. Niz povoljnih prilika desiće se tokom proleća i leta. Očekujte jednu vrlo zanimljivu ponudu tokom maja, kao i krajem juna. Savet je da prihvatite ponudu, ali i da se psihički spremite na promene koje će vam ta ponuda doneti. Postoji mogućnost da morate niz životnih navika i ustaljenih stvari da menjate iz korena, a možda i mesto življenja. Ne bojte se ove godine nikakvog izazova. Verujte da bez rizika nema ni napredovanja. A zvezde ukazuju da je upravo veliko napredovanje u pitanju i da će te, ako rizikujete, vrlo visoko stići. Ili mnogo uraditi. Dakle sve to iskoristite i kraj godine će te dočekati materijalno - finansijski stabilni i veoma zadovoljni i srećni. Saturn se sprema da donese napokon stabilizaciju i kvalitet, a Jupiter ekspanziju pa je najbolje da se upustite u obnavljanje, renoviranje ili kupovinu većih stvari vezanih za kuću, da osnivate privatne biznise ili korporacije. Ovog puta težište možete da bacite i na kvalitet i na kvantitet kojem težite. I bez obzira što će vam odnosi sa vašim najbližima, i sa vašim bliskim okruženjem dobri, gledajte da sve odluke donosite sami. Ova godina sa naglaskom na proleće i leto će biti period kada će te finansijsku situaciju konačno dovesti u red i vrlo su male šanse da nešto krene kako ne treba. Ili su šanse sada vidno umanjene za nevolje. Biće dosta promena ali su to promene na bolje i dešavanja u kojima ćete se apsolutno naći i pronaći sebe.

LJUBAV - Kada ste dobro raspoloženi tada vi diktirate tok događaja. I ljubavna situacija će doneti niz povoljnosti. Čak i onima koji su mislili da je ta tema za njih završena ili nezanimljiva. Kontakata će biti dosta a vi će te biti oni stari i šarmantni ali se i maksimalno menjate i uozbiljujete. Kao staro vino. Napokon će te preuzeti kormilo vašeg broda. Ne bojte se, uživaćete. Porodična slika će početi da poprima oblike postojanosti sa naznakama poboljšanja i dobiće one prave boje i nijanse. Moguće da se odlučite da renovirate kuću. Porodična druženja će se pojačati i verujte da će vam se takav stil života prilično svideti. Ove godine će te napraviti veliki pomak na planu porodičnih dešavanja i provodićete mnogo više i to kvalitetnog vremena vezani za kuću.

VAGA (23. 09 - 22. 10)

Saturn vas je napokon napustio i situacija se vidno popravlja ove godine. Poslovno će prva polovina godine do 26. juna biti veoma aktivna i uspešna. U prva dva meseca biće rešavanja zaostalih problema i još ponekih poteškoća mahom zakonske prirode i problema vezanih za porodicu, a proleće će vam doneti najviše povoljnosti, u smislu da će te na poslovnom, pa i porodičnom planu, značajno profitirati. Ne zanemarujte nikog i ništa kada je sklapanje bilo kakve vrste ugovora ili posla u pitanju sve do kraja juna. Sklopićete niz poslova i dogovora i ne odbacujte olako ništa i nijednu sitnicu. Imaćete mnogo više nego što ste to do sada imali i moguća je i trgovina nekretninama, ili dobici vezani za kuću ili poslovanje u kući kao, i u svim trgovinskim transakcijama. Lako je moguće da obnovite i tehniku i vozni park do kraja proleća. Nikako nemojte igrati ulogu mučenika i ne pribegavajte izbegavanju posla. U toku prve polovine godine stvari se postavljaju na svoje mesto i kockice se polako slažu svaka na svoje mesto, i realno očekujte veći pomak na više. U izgledu vam je novi i kvalitetniji život i povoljnosti vezane za posao kao i napredovanje. Biće dosta posla vezanog za kuću, ali i dosta vezanog za nešto iz inostranstva. U drugoj polovini godine će te se privikavati na nova dešavanja kojih će sigurno biti, ali od tada ne očekujte da će sve ići baš kao podmazano. Savet je ne previše brzo ka visinama, jer kao što to pesnik reče, morate znati da sa vrha brda svaka staza vodi niz brdo. A verujem da ste već to doživeli i da imate iskustva. Imali ste važne sudbinske i karmičke lekcije i vrlo je važno ako ste ih savladali. Ako niste, vežbajte ili ostanak gore, ili vešto spuštanje, da bi vaša ostvarenja bila trajna i kvalitetna jer čeka vas od jula do kraja godine još nepovoljnosti kakvih ste imali do sada.

LJUBAV - Polje ljubavi nije tako povoljno, mada će biti lepih dešavanja. Povremeno će te se nalaziti u fazi emotivnog privida i na subjektivan način procenjivati nečije ponašanje. Stvari koje vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod suprotne strane izazivaju suprotan efekat ili negodovanje, što izaziva razilaženja. Biće dosta vraćanja u prošlost i obnavljanje nekih veza i kontakata ali ovaj put mnogo uspešnije nego do sada. U porodici će te se i dalje na momente osećati kao u kavezu, i puno će tražiti od vas, a to može izazvati mnogo rasprava koje vuku u konflikt. U momentima kada vaša energija koja nije nepresušna počne da opada, jedinu podršku, lek i spas, naćićete upravo među članovima porodice. Ponekad je kompromis vredniji od zlata. Pokažete dobru volju i više razumevanja.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Situacija na nebu deluje i više nego napeto, ali neće biti baš tako crno. Jeste da je Saturn zauzeo busije u vašem znaku, ali situaciju će pod kontrolom držati Neptun iz znaka Riba, Pluton iz znaka Jarca kao i Jupiter od 26. juna iz znaka Raka i činiti je mnogo mirnijom. Doživećete sigurne reforme i donositi životne i sudbinske odluke, ali i doživeti povoljnosti i osigurati budućnost na duže staze, kao i ostvariti dobitke u novcu ili u vidu nasledstva i sličnih dobitaka kao što su krediti, akcije i sl. Od manje povoljnih stvari u prva četiri meseca očekujte nekakvu sudsku raspravu, ali koju bi po svoj prilici mogli rešiti u vašu korist. Jedan prijatelj će vam biti i više nego značajan kao i izvesna mlađa ženska osoba. Godina bi mogla biti loša kada su rodbinski odnosi u pitanju u prvoj polovini ali od jula ulazite u veoma povoljan period kada će da se reši nešto vezano za kuću. Period od jula će vam doneti velike šanse za putovanja i kontakte sa inostranstvom, pa i onim prekookeanskim, kao i mogućnost konatakata i poslova sa institucijama visokog ranga. Bilo bi uputno da se odlučite da odaberete jedan cilj i jedan vid poslovanja i života. Imaćete od jula pregršt planova i ideja, ali postoji realna opasnost da se izgubite u šumi, i da ne uspete da nađete izlaz. I da se ne zavaravamo. Ova godina će biti teška od prvog dana, i očekujte stvarno jaka i snažna dešavanja i rešavanja, ali ove godine donosite odluke koje će vam obeležiti mnogo godina narednog života. Zakon neće tokom prve polovine godine biti često na vašoj strani ali će te uz pomoć jakog prijatelja, ili rešiti nešto pozitivno, ili dobiti neki novac. Početak maja kao i tok leta je period kada je moguće da vam neko na koga ste zaboravili potpuno, ili neko iz vaše prošlosti, ponudi rešenje problema i da vas jednostavno izvuče iz krize i usmeri na pravi put. Nikako ne odbijajte ponudu za pomoć ako se u takvoj poziciji nađete. Finansijski će te ipak dobro stajati ali i izvanredno puno trošiti od jula kada je moguć sasvim neočekivan dobitak. Finansije vam mogu znatno biti uvećane kroz obavljanje poslova koji su usko povezani sa inostranstvom ili putovanjima.

LJUBAV - Polje ljubavi i emocija doživljava potpune promene u smeru uozbiljavanja. Sigurno će vaše odluke na tom polju, ako ste slobodni, biti vezane za sklapanje braka. Od 26. juna ste dodatno potpomognuti planetom ekspanzije i velike sreće Jupitera, tako da sumnjama nema mesta. Doneće vam mnogo lepih dešavanja i sreće. Morate biti i oprezni, jer Saturn može da inicira i one nagonske osobine i nećete obraćati pažnju na vrednosti onog ili onih naspram vas. To bi moglo da vam donese neočekivane teškoće. April i naročito leto i jesen bi mogao da vam donese sasvim nove detalje u život. Svakako će te tokom ove godine rešiti dosta dilema na svim poljima. Porodični odnosi će biti ne baš potpuno ali ipak dobrim delom pod vašom kontrolom i očekujte da će te rešavati vrlo povoljno stanje u kući. Putovanje je takođe na planetarnom spisku ili kontakti sa udaljenim krajevima, pa ako postoji tako nešto iskoristite, jer odatle sleduju povoljnosti. Postojanost je nešto na čemu treba da radite ove godine, i da izbacite nametljivost. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Važno je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Ulazite u nešto teži period kada je 2013 godina u pitanju i spremite se da će te u Martu imati veoma naporan deo godine na svim poljima, ali i period kada će te sa nečim raskrstiti a posebno na polju zakona i bliskog okruženja i kada ćete se naći ponovo na velikom ispitu i iskušenju. Nešto što vas je dugo mučilo ili bilo dugogodišnji problem sada dolazi na tapet da se rešava. Bićete konfuzni i sa čestim fiks idejama pa je potrebno biti sa više samokontrole. Uran vas štiti cele godine i radiće na obnavljanju i transformaciji vaših odnosa svake vrste. Tokom proleća je moguć iznenadni dobitak ili promena radnog mesta. Tokom cele godine će te pokušavati silom da idete do svoje slobode i ostvarenja, i ako treba rušenjem, vi idete na vrh. Godina koja je pred vama može biti i dosta napeta pa budite staloženi. Ipak mislim, da pogotovo finasijski problemi, neće biti naglašeni i uspećete da stabilizujete situaciju. Novac će vam lakše stizati, bolje će te zarađivati ali će te imati onaj ružni osećaj kao da postoji usisivač koji konstantno uvlači novac negde u nepovrat, i kada se okrenete vidite da ste potrošili i da se novac jednostavno istopio, a ne vidite baš ništa što bi ukazivalo da ste nešto kupili. Zdravlje će vam biti osetljivo, i bićete skloni povredama i posekotinama i verovatno povracima nekih starih problema. Ipak na stvarno jake promene očekujte pozitivna dešavanja na poslovnom planu, kao i to da ćete saznati nešto vrlo važno a dugo skrivano od vas. Imaćete i jaku zaštitu ili jakog zaštitnika, pa gledajte da ga ne izgubite zbog nepažnje. Ono šta je bitno za pozitivan ishod promena, je da se ne osvrćete previše, i da ne podležete uticajima sa strane. Probojnost, i to ako treba i malo žešća, i ona koja se graniči sa drskošću i bezobrazlukom neka vam ne bude neprijatna Jedino izbegavajte da ponižavate druge. Lakše će te se rešiti izvesnih nametljivaca, filozofa iz fotelje, i onih što pričaju o plovidbi a da nikad nisu sidro digli. Nebo iznad vas će vam dati punu podršku da ostvarite svoje zamisli, želje i prava, pa iskoristite to. Ova godina će će biti teška ali novac vam je naklonjen tako da manje više neće biti pritisaka osim na polju partnerskih odnosa i zakonskih rešavanja nekih situacija. Strah i nemir mogu biti uzrok da ne uspete da se potpuno opustite. Ova godina vam donosi velike i teške kako akcije tako i odluke ali i uglavnom uspeh. Ugled će vam sigurno porasti i poslovno će te ipak vrlo stabilno stajati. Ono što vama najviše treba u životu i poslovanju je samostalno delovanje. E toga će stvarno biti i to će vas činiti neograničeno srećnim i zadovoljnim. Napetost u toku godine praviće vam ljudi koji vam iz nekih razloga nisu skloni i koji vas ne vole previše. Zavist, ljubomora šta li je, ali ignorišite takve.

LJUBAV – Do kraja juna ste u optimističnom raspoloženju uživaćete u mnogim romantičnim susretima ili u društvu osoba ili osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vrlo realno je sklapanje braka do kraja juna. Emotivni zanos u vama budi nove ideje i želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Potrebno je da profiltrirate svoje misli i osećanja. Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobama koje srećete kao da nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate uslove koje neko ne može da ispuni. Uživajte u onome što imate. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Povremeno morate da koristite i neke svoje skrivene adute u društvu onoga ko vam se sviđa. Ljubavna veza treba da vas inspiriše na pozitivne promene ili na afirmaciju u ostalim segmentima života. Ukoliko ste mladi ili slobodni imponuje vam saznanje, da se nalazite u centru nečije emotivne pažnje.

JARAC (22. 12 - 19. 01)

Promene su već uzele maha u vašem životu i samo će se nastaviti tokom 2013 godine, a ono šta treba da izbacite iz života je neodlučnost i nesigurnost. Tačnije anksioznost koja će početi da se javlja tokom proleća kada vas čeka poprilična ekspanzija. Budite krajnje uporni i krajnje odlučni. Poslovno, ovu godinu će obeležiti napredovanje i proširenje kako poslovnog tako i stambenog prostora. Očekuje vas jaka reputacija i napori koji će biti finansijski podržani. Svi su izgledi da se do jula odlučite za privatno poslovanje ili osnivanje firme, kancelarije i sl. Napokon će te moći sebi da date oduška i slobode da ispunjavate želje posebno kada je kupovina u pitanju. Mahom će to biti stvari vezane za kuću ali će te do kraja juna intenzivno ulagati u posao i poslovnu opremu i na sređivanje poslovnog prostora. Svi vaši planovi i zamisli u tom periodu imaju otvorenu mogućnost da se ostvare. Imate zeleno svetlo i zato dodajte gas. Saturn, vaš vladar, vas je oslobodio i otvorio mogućnost da dobijete ili da pokrenete ozbiljan posao. U toku druge polovine godine su mogući zakonski problemi pa svakako gledajte da se do tada osigurate kako novčano tako i poziciono kako bi period koji kao nešto teži sleduje od jula lakše prevazišli. Biće vam pružena šansa da poboljšate svoje pozicije i položaj, i nećete imati problema koji mogu sa strane da narušavaju vašu psihu, tako će te biti u stanju da sasvim jasno pokažete koliko vredite i da stvarno vredite. Moguć je i kredit koji će biti veoma povoljan. Tokom prve polovine godine se situacija znatno stabilizuje i vi polako, korak po korak krećete uzlaznom linijom. Želje vam postaju veće ali i mogućnosti.

LJUBAV - Ljubavna situacija je prepuna iznenađenja i dešavanja. Puno je iznenadnih susreta. April će obeležiti izvesna osoba sa kojom će te naći zajedničku crtu i biće vam izuzetno dobro sa njom. Toliko da će te se od jula ozbiljno pozabaviti temom brak. Bez obzira da li ste u nekoj stabilnoj vezi ili ne, očekujte neke vrste fatalnih događanja i jednostavno nećete uspeti da ostanete ravnodušni. Može vam se desiti i da jednu vezu prekinete zarad druge ili ako ste bili u vezi ili braku pa ste do sada sami. Ovo može da ukaže i na to da će se, ako ste u nekoj vezi, neminovno opet desiti sukobi i napetosti, mučna stanja koja opet na neki način pretenduju da obeleže odnose. U vašoj glavi se stalno i ponovo menja situacija, i nove situacije vam okupiraju misli i život. Do kraja godine će situacija biti puna promena i istraživanja ali šta je tu je. To će biti jače od vas.

VODOLIJA (20. 01 - 18. 02)

Ovo je jedna od težih godina u zadnjih nekoliko. Ipak, početak i prva polovina godine obećava i pretenduje da bude sa većim procentom dobrih dešavanja. Do kraja juna imaćete znatnu podršku Jupitera koji će vam omogućavati dobitke, putovanja i opstajanje u organizacijama kao i Urana, ali i do tad, i naglašeno od jula očekujte probleme sa zdravljem, partnerske probleme ili vezane za nekog ko vam je ili bio ili je u svojstvu partnera kao i za moguće zakonske probleme. Saturn iz znaka Škorpije vam nije sklon i donosiće nevolje na polju karijere. Usporavanje, kašnjenja, neredovna ili mala primanja, nazadovanje. Maj će biti jedan od meseci u prvoj polovini godine koji će takođe biti praćen tom vrstom nevolja. Ma koliko će Jupiter biti dobar, vetar koji duva direktno u vaša prsa neretko će bivati i hladan i olujan. Imaćete osećaj ne retko kao da ste na palubi broda negde na Aljasci dok je nevreme, posebno tokom jeseni i zime. Sa pozitivne strane dobitaka i pomoći će biti u periodu od marta i aprila kao i krajem juna i tokom jeseni u nekoliko navrata. Prva polovina godine na neki način obezbeđuje stabilnost, dok je druga polovina dosta naporna, kada su verovatni česti problemi vezani za zdravlje ali i odnose u javnosti, zakonu ali porodičnim i partnerskim odnosima. Stiskaće sa svih strana, postaćete naglašeno nervozni i potpuno zbunjeni i očajni kako godina bude prolazila, a to će vas činiti i više nego depresivnima. Nesreća i nevolja jednostavno guraju i tamo gde niste mislili da će ikada da vas stignu. Previše problema će biti i u vašoj glavi koji će vas terati da puštate more situacija da budu kao nošene vodom. Ali, ako ništa drugo, postaćete u toku ove godine naglašeno izdržljivi i bićete u situaciji da birate životni put kojim želite dalje da idete pogotovo od jula. Stećićete ove godine veliko iskustvo koje će vam biti vodič u daljem delu života. Pojačani će biti i troškovi i imajte to u mislima pa gledajte da nešto i prištedite ili da pazite na novac. Velika je verovatnoća da će vam izvori prihoda na momente biti izuzetno ograničeni i jako teško ćete zarađivati ili ako i budete zarađivali očekujte velike troškove. Gledajte da ne izmišljate toplu vodu i da ne fantazirate puno ili da na silu nešto pokušavate. Ne zadužujte se nikako jer nećete uspeti da vratite.

LJUBAV – Delovaćete cele godine neobično i tajanstveno pa će dinamičan život koji budete vodili do kraja juna samo delimično ispunjavati vaša emotivna očekivanja. Očekujte neke nove događaje koji će bitno da promene vaše odnose. Tokom prve polovine godine bićete dovoljno snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja i to će vas tokom druge polovine godine odbijati i odvraćati od čvrstih veza i uopšte vezivanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da položite svoje ljubavne račune. Važno je da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim potrebama. Nezavisno od svog emotivnog statusa i godina, potrudite se da sačuvate svoju ljubavnu poziciju ili da osvojite nečiju naklonost. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje vas nova ljubav.

RIBE (19. 02 - 20. 03)

Situacija se nastavlja identično kao i s kraja prethodne godine, i polako ali sigurno dobija jako svetao zrak, i možete tokom ove godine očekivati da će vas Sunce potpuno obasjati. Godina ekspanzije, dobitaka i povoljnosti. Situacija na poslu, karijeri, kući i porodici se potpuno stabilizuje i doživljava lepe stvari. Pogotovo od druge polovine godine kada će uz Saturn iz znaka Škorpije podršku dati i Jupiter iz znaka Raka, i kada povoljnosti doživljavaju kulminaciju. Spremite se na pozicioniranje, inoviranje, obnavljanje i stvaranje sasvim novih pozicija, uslova i novog i lepšeg načina života. Život, poslovanje i kontakti u inostranstvu, ako za to postoje i najmanji uslovi, je sasvim izvestan. Jupiter iz znaka Raka, vašeg prirodnog polja kuće, doma i porodice, a vladar vašeg polja karijere i visokih pozicija, od 26. juna, omogućiće da vam se otvaraju mnoga vrata i opcije vezane za poboljšanje položaja ali i mogućnost ostvarivanja velikih privatnih poslova ili poslova u kući. Gotovo sigurno će te osetiti blagodeti unapređenja i ekspanzije u širem značenju te reči. Više nego realno je dobro pozicioniranje ili uspeh u većim ili društvenim i državnim organizacijama. Od samog početka godina je naglašeno dobra i tako će ostati do kraja. Sa novcem će te ući u 2013 i sa još više izaći. Ne strahujte da se prihvatate i poslova za koje ste ranije mislili da niste u stanju da odradite ili niste hteli. Godina pred vama će doneti neverovatna poboljšanja položaja i na tom planu očekujte da će se izdešavati niz lepih stvari i realno doživećete prilično puno neočekivanih dešavanja naročito od jula pa sve do kraja godine. Možete i rizikovati i odlučivati se na opasne poduhvate. Budite maksimalno slobodni i opušteni jer mnogo velikih uspeha i dobitaka je pred vama ove godine. Očekujte da ćete doživeti uspon i napredovanje i budite uvereni da ćete doživeti neku vrstu uspona na poslu i prilično visok položaj. To neka vam bude zvezda vodilja. Gotovo sigurno možete očekivati prilično veliku ekspanziju i vrlo verovatne novčane dobitke kao što možete da očekujete i velike uspehe i protekcije. Ništa što se zove problem više neće biti enigma ili zagonetka za vas. Jednostavno jedna uspešna godina u kojoj se sve menja na bolje, zato ne strahujte pred dešavanjima. Jupiter i Saturn su ove godine vaši poslovni saveznci.

LJUBAV – Bićete apsolutno zadovoljni. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi, i imate dobar predosećaj jer vas tako nešto i čeka. Spremni ste i da se oprobate u nekim novim situacijama, ali svakako očekujte veoma stabilne veze i ostvarivanje emotivnih snova. Ako je ikada bila godina stvorena za nalaženje srodne duše onda je to 2013 definitivno za vas, a ljubavna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Kombinacija naglašenog erotizma i ličnog šarma predstavlja dobar izazov u svakom pogledu. Emotivni zanos u vama budi nove ideje i veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama.

Astrolog Milan Šašić

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable