sta je neobicno u tome sto Vas verno pratimo, mnogi to i ocekuju da bi harmonija dosegla savrsenstvo:)))
...opet ja
Prijateljima
Уредник: Moderatori
- prozak
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 3538
- Придружен: 15 Окт 2005, 19:08 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zasto Prozak? Hmm ! To je vec stvar navike. Ne nisam se navukao na tu vrstu spida, ali sam ozbiljno razmisljao To je vise kao `Pirosi` pokret optimizma. Da li se secate, ili sam ja ne tako vise mlad? Elem strai Spengler ce dati odgovor na pitanje ,da parafraziram temu -Zasto zenski deo cesce trazi naslove namenjene samo muskarcima nego tekstove koji su namenjeni samo zenama. Stvar je u musko-zenskom univerzalnom principu, kako sam vec rekao kod starog po mom ukusu i suvise radikalnog Spenglera.
PRETVORIMA ZRNA PESKA KOJA NEUMITNO ISTICU IZ NASIH PESCANIH SATOVA U BISERE JER NECEMO MOCI PONOVO
PRETVORIMA ZRNA PESKA KOJA NEUMITNO ISTICU IZ NASIH PESCANIH SATOVA U BISERE JER NECEMO MOCI PONOVO
- Viktorija Vi
- ~ administrator ~
- Поруке: 2979
- Придружен: 09 Окт 2004, 10:20
- Место: Beograd
- Контакт:
И ја поздрављам нове саговорнике!
Видим вечерас имена која нисам виђала неко време, а и нека нова!
Добро вече, Ерин, песникињо!...
Добро вече, Прозак!
Лепо је што сте нам се придружили...
Ма какве колибе, острва и слични " бакрачи" (тако се каже у мом родном крају)!
Имамо ми наш Град, у коме је лепше него на свим тим местима заједно!
Пријатна вам била шетња овим улицама!
Видим вечерас имена која нисам виђала неко време, а и нека нова!
Добро вече, Ерин, песникињо!...
Добро вече, Прозак!
Лепо је што сте нам се придружили...
Ма какве колибе, острва и слични " бакрачи" (тако се каже у мом родном крају)!
Имамо ми наш Град, у коме је лепше него на свим тим местима заједно!
Пријатна вам била шетња овим улицама!