Tisina
Уредник: Moderatori
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт:
-
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 8371
- Придружен: 21 Феб 2007, 21:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Последње учитавање од ka5an дана 14 Јул 2008, 06:58, учитано 1 пут укупно.
- Signora
- ~ napredni clan ~
- Поруке: 744
- Придружен: 24 Окт 2007, 09:23
- Место: Ni na zemlji, ni na nebu, ni na vodi, ni na hlebu... [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Alan_a
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 7077
- Придружен: 25 Феб 2006, 19:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bio jedan savršen trenutak tišine na upravo prošlom exitu:
sedela sam sa drugaricom na brežuljku prostora s hranom i pićem, ona je dovršavala svoj hot-dog, ja sam se nešto petljala s mobilnim...
veče se tek zaukavalo, pola devet, nije se sasvim ni smračilo. bilo slatko sedeti na metar i po od glavne staze i šmekati sav taj raznoliki mladi lepi svet što šparta ispred nas. zanimljiva lica, tela, dela... koja su ljude predstavljala u opuštenom svetlu tog predvečerja.
elem, u jednom momentu, rekoh već, baktala sam se tipkanjem, kad mi je u periferiji vidnog polja neko usetao i zaustavio se. nisam obracala paznju, nastavila da gledam u displej, a onda mi neobična utišanost drugarice skrenula pogled ka njenom licu. nije više ni žvakala, samo je nasmejano gledala u pravcu one 'mrlje' s margine mog vida. tada sam se i ja okrenula. na metar i po od mene stajao je sladak mladac od nekih 20-25 godina i nasmešeno piljio u mene... promrmljala sam nešto kao - ovaj me očito zamenio s nekim... a on je samo koraknuo, sagnuo se i kažiprstom mi prešao preko obraza, najnežnije moguće, pojačao osmeh za jedan bod, i odšetao dalje...
na moje ustrajavanje da sam 'pomešana' s nekim, G. mi reče: 'nema šanse! pola minuta je stajao na stazi i piljio u tebe k'o hipnotisan...'
nemam pojma čime sam ga takla.
znam da on mene jeste.
najnežnijom osmehnutom tišinom sred sve one buke...

sedela sam sa drugaricom na brežuljku prostora s hranom i pićem, ona je dovršavala svoj hot-dog, ja sam se nešto petljala s mobilnim...
veče se tek zaukavalo, pola devet, nije se sasvim ni smračilo. bilo slatko sedeti na metar i po od glavne staze i šmekati sav taj raznoliki mladi lepi svet što šparta ispred nas. zanimljiva lica, tela, dela... koja su ljude predstavljala u opuštenom svetlu tog predvečerja.
elem, u jednom momentu, rekoh već, baktala sam se tipkanjem, kad mi je u periferiji vidnog polja neko usetao i zaustavio se. nisam obracala paznju, nastavila da gledam u displej, a onda mi neobična utišanost drugarice skrenula pogled ka njenom licu. nije više ni žvakala, samo je nasmejano gledala u pravcu one 'mrlje' s margine mog vida. tada sam se i ja okrenula. na metar i po od mene stajao je sladak mladac od nekih 20-25 godina i nasmešeno piljio u mene... promrmljala sam nešto kao - ovaj me očito zamenio s nekim... a on je samo koraknuo, sagnuo se i kažiprstom mi prešao preko obraza, najnežnije moguće, pojačao osmeh za jedan bod, i odšetao dalje...
na moje ustrajavanje da sam 'pomešana' s nekim, G. mi reče: 'nema šanse! pola minuta je stajao na stazi i piljio u tebe k'o hipnotisan...'
nemam pojma čime sam ga takla.
znam da on mene jeste.
najnežnijom osmehnutom tišinom sred sve one buke...

"... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..."