Sinoć sam...
Уредник: Moderatori
- Alan_a
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 7077
- Придружен: 25 Феб 2006, 19:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
zaspala pre nego što se završio film koji je počeo u 8, a ne mogu čak ni na reklame da se vadim, pošto ih čini mi se nije ni bilo...
... što je najgore, film je čak bio i interesantan.
... a što je gore od najgoreg, sad me zanima šta se dogodilo, i je li Džon Malkovič uspeo da se oslobodi uljeza koji su mu uzurpirali telo i um... zajebano...
(mada, da mi telo i um uzurpira Džon Kjuzak, heh, veliko je pitanje da l' bih se žalila il' hvalila. lažem, znam odgovor.
)

... što je najgore, film je čak bio i interesantan.
... a što je gore od najgoreg, sad me zanima šta se dogodilo, i je li Džon Malkovič uspeo da se oslobodi uljeza koji su mu uzurpirali telo i um... zajebano...
(mada, da mi telo i um uzurpira Džon Kjuzak, heh, veliko je pitanje da l' bih se žalila il' hvalila. lažem, znam odgovor.

"... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..."