Napisi nesto o osobi iznad sebe..:o)
Уредник: Moderatori
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Поруке: 4261
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
dejan_kokoshkov@yahoo.com
- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Придружен: 10 Апр 2006, 15:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U novoj 2009. godini Stojan Popivoda će prestati da postoji. Ako neko bude imao želju da kontaktira njegovog tvorca to može učiniti putem mejla:
- Bojana B
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1366
- Придружен: 20 Сеп 2008, 20:59 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zaro ja ne bi samela sa ovim momkom da podjem sama! Povedi pojacanje!
Neku seku da te odmeni ako ne mozes sve sama!....
Sta znas zeno mozda neces da se snadjes u tom podzemnom svetu...mene bi bilo sta od mraka i nepoznatog ....znas da se mi zene plasimo nepoznatog...\
Ne idi sama ko Boga te molim !
Ko zna sta njemu moze da padne na pamet ...vidi kako gleda??!
Neku seku da te odmeni ako ne mozes sve sama!....
Sta znas zeno mozda neces da se snadjes u tom podzemnom svetu...mene bi bilo sta od mraka i nepoznatog ....znas da se mi zene plasimo nepoznatog...\
Ne idi sama ko Boga te molim !

- stojan popivoda
- Šef podzemlja grada
- Sky Seeker
- ~ administrator ~
- Поруке: 20429
- Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
- Место: Beograd
- Контакт: