Pa dobro veče.... Pozdrav Mawi i svima. Ni mene nešto nije bilo.... neko vreme. Povremeno navratim. Potajno sam zaljubljen u Skaja, pa čisto onako, rekoh.... tek da me čovek ima u vidu...
Elem, ne bih ja ovako pričao da upravo nisam slistio litru nekog portugalskog vina koje mi je neko doneo na poklon i sad sam tužan što je prazna flaša na mom stolu, iz te flaše Ti si pila.... Šalamala.
Dobro veče. Pozdrav Pandori, Tordu, kaeni, Anatemi, Mustrici, Prozaku, Lekrkici, davno otišloj SA i mnogim novim, starim drugarima. Pozdrav Rudaru. Pozdrav Maestru, Alani, Trebamisvakidan... Pozdrav i onima sa kojima nikada nisam ukrstio ni jednu jedinu misao, kao što je recimo Viktorija Vi. Dotična drugarica i ja nikada nismo, ali NIKADA, nijednom, nijednu reč razmenili. Ostali smo dosledni u medjusobnom ignorisanju. Zaista impozantan slučaj... A nisam nešto zborio ni sa Ka5anom. Ne ide nam nešto. Možda nekad u nekoj kafani.
Pozdrav duhovitoj Daci. Pozdrav Šušu. Pozdrav mojoj dragoj pokojnoj babi koja me odnekud iz Četvrte dimenzije posmatra i cokće tc, tc, tc,... crni sine, kud se dede na internet!?
Čujem PRAVOslavko upoznao Torda i Kaenu.... Baš lepo. Pa kako je bilo?
I tako....