primena kvantne medicine

Уредници: nevenkagaragic, Moderatori

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
pars30
~ pocetnik ~
~ pocetnik ~
Поруке: 5
Придружен: 16 Сеп 2010, 23:55
Место: Marbella, Spanija
Контакт:

primena kvantne medicine

Порукаод pars30 » 17 Сеп 2010, 00:03

Postovana gospodo,

Lecenje primenom saznanja i metoda KVANTNE METODE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno veoma niskim troskovima.
O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta.
Internet omogucuje da se ljudi informisu i preduzmu mere za svoje zdravlje.

APARAT EGBF PARS N5 UN... PRIMENA KVANTNE MEDICINE
Ljudsko telo je čudestan bio elektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo bioelektromagnetski sistem sa centralnim upravljanjem.
Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
Medjutim,ovakav sistem je ranjiv.
Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.)
Zadatak IMUNO SISTEMA je prmanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.
Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena.
Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju negativan potencijal između -70 i - 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo od - 10 do - 20 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
Zadatak aparata PARS N4 je popravak potencijala celija, uspostava komunikacije i unistavanje stranih i stetnih parazita na bazi generisanja rezonantnih frekvencija tih parazita pod cijim dejstvom bivaju unistene.

Ako se zdravlje ne popravlja u predvidjenom roku upotrebom ovih aparata verovatno da je u telu unesena kriticna koncetracija teskih metala, opasnih hemikalija i dr.
Pročitajte “Lijek za sve bolesti” od Dr. Hulde Regehr Clark, za načine pomoći vašem tijelu da eliminira otrove.
Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke Srbija) prema prilozenom uputstvu.

Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N4 svojim elektromagnetskim poljem doseže duboko u ljudsko telo. Upotrebom PARS N4 tri puta na dan (tri tretmana po 93 min), kroz sedam dana ili više, može vas očistiti i od svih populacija parazita.
Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.

Frekvencija zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja.
Vazno je shvatiti da potencijal signala emitovanih frekvencija aparata PARS N5 postize i naponski efekat ( podizanje potencijala ) celija ciji je potencijal pao ispod – 70 mV tako da te celije uspostavljaju normalni metabolizam i komunikaciju u organizmu.
Pošto u doba ( tridestih godina proslog veka) Nikole Tesle i dr. Rifea nije postojala digitalna elektronika njihovi aparati su proizvodili signale sa sinusoidalnim frekvencijama koje (teoretski) ne proizvode harmonike. (Ti harmonici su najveće zlo radio i drugu vrstu komunikacija), ali je dr. Clark i dr Bob Bek povezali istraživanja Tesle i dr. Rifea sa time, da kvadratni signali, kakvi se koriste u digitalnoj elektronici, proizvode vrlo veliki broj harmonika. To znači da će generisani signal određene frekvencije koja ubija tačno određeni virus ili bakteriju istovremeno ubijati i mnoštvo drugih pomoću harmonika te frekvencije. Time se frekvencijski generator dr. Rifea znatno pojednostavljuje jer više nije potrebno imati precizni generator frekvencije i tablicu frekvencija za određene parazite, a uz to, nije potrebna stalna ručna promena frekvencija da bi unistili što više parazita.

Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biofrekvencije koje mogu da pomognu obolelima od razlicitih bolesti.

U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju EGBF PARS N5 UNI.
Takodje i da procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
O tome vise na: www.plemic-komerc.com

Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od ove neprdvidljive i opake bolesti i na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE.
Napomena, aparati:
- PARS N5 Uni je za unistavanje uzrocnika 465 vrste obolenja
- PARS N5 MS je sam za uzrocnike Multiple Scleroze
- PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C
- PARS N5 C je samo za maligna oboljenja
Autor projekta EGBF PARS N5 UNI
Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
Tel. 34 952862991
pars30@hotmail.com
SKYPE…slavko.radosavljevic

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable