Sprečite rak.

Уредници: nevenkagaragic, Moderatori

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Корисников грб
Sky Seeker
~ administrator ~
~ administrator ~
Поруке: 20429
Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
Место: Beograd
Контакт:

Sprečite rak.

Порукаод Sky Seeker » 26 Феб 2008, 09:03

GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE HEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN DA SE POKUŠA ( „POKUŠATI“ JE PRAVI IZRAZ) ELIMINACIJA RAKA. DŽON GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE HEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN DA SE POKUŠA ( „POKUŠATI“ JE PRAVI IZRAZ) ELIMINACIJA RAKA. DŽON HOPKINS GOVORI DA POSTOJI I DRUGI NAČIN.
(Kako se nositi sa rakom prema Džonu Hopkinsu?)

Svaka osoba poseduje ćelije raka u svom organizmu. Ćelije raka se ne mogu identifikovati standardnim testovima, sve dotle dok ne dostignu broj od nekoliko milijardi. Kada lekari kažu pacijentu da više nema malignih ćelija, posle terapije, to samo znači da se testom ne mogu identifikovati ćelije raka, jer je njihov broj smanjen na nivo koji se ne može registrovati.
Ćelije raka se pojavljuju u životu svakog čoveka 6 do 10 puta.
Kada je imuni sistem čoveka dovoljno jak, ćelije raka se uništavaju i sprečava se njihovo umnožavanje.
Kada osoba ima rak to nagoveštava da je došlo do smanjenja hranjljivih materija. Razlozi se mogu tražiti u genetici, životnoj sredini, hrani ili načinu života.
Da bi se ovo smanjenje nadoknadilo, potrebno je promeniti ishranu kako bi se poboljšao imuni sistem.
Hemoterapija podrazumeva uništavanje ćelija raka, ali takođe uništavanje i zdravih ćelija u koštanoj srži i digestivnom traktu, a takođe može doći da oštećenja jetre, bubrega, srca, pluća i dr.
Zračenjem se, pored uništavanja ćelija raka, sagorevaju i oštećuju i zdrave ćelije i organi.
U početku se hemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora. Međutim, daljom primenom hemoterapije i zračenja, nema više rezultata kod eliminacije tumora.
Kada u organizmu ima previše toksina nastalih hemoterapijom i zračenjem, imuni sistem je poljuljan ili uništen, što dovodi do toga da osoba postaje podložna raznim vrstama infekcija i drugiM komplikacijama.
Hemoterapija i zračenje može da dovede do mutacije ćelija koje postaju rezistentne i teško ih je uništiti. Operacijom se takođe može uzrokovati širenje ćelija raka.
Preporučuje se da ćelije raka ne treba hraniti i tako podsticati njihovo umnožavanje.
Šećer hrani ćelije raka. Izbacite šećer i time ćete odstraniti vrlo značajnu hranu ćelijama raka. Zamene za šećer su takođe štetne. Bolje su prirodne zamene u vidu meda ili melase, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska so poseduje štetne dodatke koji joj daju belu boju. Umesto nje preporučuju se Bragove amino-kiseline ili morska so.
Mleko podstiče organizam da proizvodi sluz, pogotovo u digestivnom traktu. Sluz hrani ćelije raka. Izbacivanjem mleka i zamenom sa nezaslađenim soja mlekom, ćelije raka će „gladovati“
Ćelije raka bujaju u kiselom okruženju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu.. Meso takođe sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za obolele od raka.
Dijeta koja se sastoji od 80% svežeg povrća i sokova, žitarica, klica, jezgra i malo voća stvoriće alkalnu sredinu u organizmu. 20% ishrane može biti kuvana hrana, uključujući pasulj. Sokovi od svežeg povrća proizvode žive enzime, koji se lako apsorbuju i dospevaju na ćelijski nivo u roku od 15 minuta, čime se hrani i podstiče razvoj i rast zdravih ćelija. Da biste omogućili živim enzimima da stvaraju zdrave ćelije, pokušajte da pijete sveže sokove od raznog povrća uključujući klice od pasulja. Jedite sirovo povrće 2 do 3 puta na dan. Enzimi se uništavaju na temperaturi od 40˚C.
Izbegavajte kafu, čaj, čokoladu jer imaju visok nivo kofeina. Zeleni čaj je mnogo bolji i ima sastojke koji pomažu borbu protiv raka. Treba piti ne zagađenu ili filtriranu vodu da bi se izbeglo kinzumiranje toksina i teških metala, koje sadrži voda iz slavine. Destilovana voda je kisela i treba je izbegavati.
Proteini iz mesa se teško vare i potrebno je mnogo enzima za varenje. Nesvarena hrana ostaje u utrobi i uzrokuje stvaranje dodatnih toksina.
Zidovi ćelija kancera prekriveni su otpornim proteinom. Uzdržavanjem od konzumiranja mesa oslobađa se više enzima, koji napadaju proteinske zidove ćelija raka i omogućavaju prodor odbrambenih ćelija koje uništavaju ćelije raka.
Neke materije podižu imuni sistem (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA i dr.) i omogućavaju da odbrambene ćelije organizma uništavaju ćelije raka. Vitamin E omogućava ubijanje ćelija raka, što predstavlja normalnu reakciju organizma u uklanjanju oštećenih, nepoželjnih i nepotrebnih ćelija.
Rak je bolest uma. tela i duha. Aktivan i pozitivan um pomaže u savladavanju raka. Bes, netolerancija i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost. Negujte duh ljubavi i praštanja. Naučite da se opustite i uživate u životu.
Ćelije raka ne napreduju u sredini sa puno kiseonika. Telesne vežbe i duboko disanje dopremaju više kiseonika do ćelija. Terapija kiseonikom obezbeđuje uništavanje ćelija raka.

MOLIM VAS PROČITAJTE I OVO:

Ne koristite plastičnu ambalažu
Ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama
Ne koristite plastične sudove u mikrotalasnoj rerni.

Džon Hopkins je ovo napisao u svojim novijim člancima. Ovo je takođe dostavljeno i Vojnom medicinskom centru Valter Rid. Hemijski element Dioxin uzrokuje rak, posebno na dojci. Dioksin je visoko toksičan za ćelije našeg organizama. Zato ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama jer se na taj način oslobađa dioksin iz plastike. Skoro je dr Edvard Fudžimoto, velnes menadžer u bolnici Kastl, govorio na televijiji o zdravstvenim rizicima. Tada je govorio o dioksinu i njegovom štetnom dejstvu na ljude. Rekao je da ne smemo grejati hranu u mikrotalasnoj pećnici u plastičnim sudovima. Ovo se pogotovo odnosi na hranu koja sadrži masnoće. On navodi da kombinacija masnoće, visoke temperature i plastike oslobađa dioksin koji prodire u hranu i na kraju u ćelije organizma. Umesto plastike on preporučuje upotrebu stakla, kao što je vatrostalno, pireks ili keramika, koji ne sadrže dioksin. Dakle, hrana koja je pakovana u plastiku, mora se izvaditi i podgrejati u nečem drugom.
Papir se može koristiti ako znate od čega je izrađen. Ipak je najsugurnije koristiti vatrostalno staklo. On je takođe podsetio da su neki restorani brze hrane zamenili plastičnu ambalažu sa papirnom. Dioksin je bio jedan od razloga.
Takođe je podvukao da je plastična ambalaža jednako opasna i ako se koristi za poklapanje suda u kome se greje hrana u mikrotalasnoj pećnici. Umesto plastike, upotrebite papir za pokrivanje hrane u mikrotalasnoj pećnici.

Корисников грб
Sky Seeker
~ administrator ~
~ administrator ~
Поруке: 20429
Придружен: 26 Сеп 2004, 23:50
Место: Beograd
Контакт:

Порукаод Sky Seeker » 26 Феб 2008, 09:05

Nađoh ovo u svojoj pošti, pa poželeh da pokažem svima.
Sve nekako još i može da prođe osim izbegavanje plastične ambalaže.
Plastika je toliko ušla u naše živote, da je NEMOGUĆE izbaciti je.

pars30
~ pocetnik ~
~ pocetnik ~
Поруке: 5
Придружен: 16 Сеп 2010, 23:55
Место: Marbella, Spanija
Контакт:

Primena kvantne medicine

Порукаод pars30 » 24 Јан 2011, 01:48

SIT SONORA INTERNATIONAL
PARS ELECTRONICS
WHOLESALE PRODUCTS & SERVICE REPRESENTATIVES
4800 S. Alma School Road
Suite # 1067/ Chandler, Arizona 85248 USA
sit@exportrade.biz
www.innovations4biz.com

Postovana gospodo,

Razvijanje i primena KVANTNE MEDICINE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno veoma niskim troskovima.
O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta o primen aparata i metoda za poboljsanja stanja celije zivih organizama i unistavanje patoloskih mikroorganizama..
- naseg genija Nikole Tesle koji je svojim aparatom i strujama izlecio i Edit Pjaf
- doktora Edmonda Rife-a i njegovih biorezonantnih frekvencija i spiskom bolesti,
- doktora Crane-a sa dodatnim spiskom frekvencija doktora Rife-a,
- drs.William Lyman and Steven Kaali (1990 god. Univez. Albert Anstajn NY )
- doktorke Hulda Clark sa ZAPPER aparatima,
- dr Lakhovsky sa modernim aparatom za tretman obolelih skupom frekvencija zdravih celija
Internet omogucuje da se ljudi informisu o uspesima alternativne medicine primenom Kvantne nauke i preduzmu mere za svoje zdravlje.

APARAT EGBF PARS N5 - PRIMENA KVANTNE MEDICINE
Ljudsko telo je čudestan bioelektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo bioelektromagnetski sistem sa centralnim upravljanjem.
Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
Medjutim,ovakav sistem je ranjiv.
Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.)
Zadatak IMUNO SISTEMA je prmanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.
Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena.
Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju potencijal između -70 i - 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo od - 10 do - 30 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
Zadatak aparata PARS N5 je unistavanje stranih i stetnih parazita na bazi generisanja rezonantnih frekvencija tih parazita pod cijim dejstvom bivaju unistene. Ovim se u mnogome olaksava dejstvo imuno sistema u kontroli i zastiti organizma.
Ako se zdravlje ne popravlja u predvidjenom roku upotrebom ovih aparata verovatno da je u telu unesena kriticna koncetracija teskih metala, u tom slucaju ZEOLIT mineral moze pomoci.
Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N5 i svojim elektromagnetskim poljem dosežu duboko u ljudsko telo. Upotrebom PARS N5 tri puta na dan, kroz sedam ili vise dana, može vas očistiti i od svih populacija stetnih parazita.
Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.

Frekvencija zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja.
Pošto u doba ( tridestih godina proslog veka) Nikole Tesle i dr. Rife-a nije postojala digitalna elektronika njihovi aparati su proizvodili signale sa sinusoidalnim frekvencijama. Kvadratni signali, kakvi se koriste u digitalnoj elektronici, proizvode i vrlo veliki broj harmonika. To znači da će generisani signal određene frekvencije koja ubija tačno određeni virus ili bakteriju istovremeno ce ubijati i mnoštvo drugih pomoću harmonika te frekvencije. Time se frekvencijski generator dr. Rifea znatno pojednostavljuje jer više nije potrebno imati precizni generator frekvencije i tablicu frekvencija za određene parazite, a uz to, nije potrebna stalna ručna promena frekvencija da bi unistili što više parazita.
Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biorezonantne frekvencije patoloskih mikroorganizama koji su izazivaci mnogih obolenja. Unistavanjem istih dirktno pomazemo IMUNO SISTEMU da uspesno uspostavi narusenu zdravstvenu ravnotezu.
U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju organizma pod nazivom EGBF PARS N5 UNI.
Takodje, procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
O tome vise na: www.plemic-komerc.com
Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke Srbija) prema prilozenom uputstvu.
Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od mnogih pa i opakih bolesti i prevenciji da do obolenja ne dodje na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE i ELEKTRONIKE
Napomena, realizovani aparati:
- PARS N5 Uni(verzal) je za unistavanje uzrocnika 465 vrste obolenja
- PARS N5 MS je samo za uzrocnike Multiple Sclerosis
- PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C
- PARS N5 C je samo za maligna - cancer oboljenja
- PARS N5 IS inicijator i stabilizator IMUNO SISTEMA
Autor projekta EGBF PARS N5
Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
Tel. 34 952862991
pars30@hotmail.com
SKYPE…slavko.radosavljevic
www.innovations4biz.com
www.plemic-komerc.com


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable