trilian пише:nemrem vjerovati!i ja sam citala markiza, sa 14 godina.
![]()
Pa i ja sa 14 godina.... Bože kakav sinhronicitet na planu sadizma! Prvi put sam bio vezan lisicama za kuhinjski sto i bičevan brushalterom sa nepunih 16, a ti?

To mi radila moja najbolja školska u pošto je ona meni pokazivala matematiku a ja njoj osnove marksizma. U pauzama smo se eto zanimali Filozofijom u budoaru i sa 120 dana sodome.... A imala je jaču peticu.... iz matematike

trilian пише:ne znam, meni se cini da se sexualnost jos uvijek previse sakrica pod tepih. ne kazem da trebamo mahati svojim iskustvima kao pobjednickom zastavom, ali malo vise slobode ne bi skodilo. a ni malo manje zgrazavanja nad tudjim strastima i vidovima uzivanja.
To zgražavanje retko kad je intimno, obično služi kao stav, odnosno ima svrhu jedino ako se manifestuje javno. Otud ona bizarna formulacija: javno zgražavanje.... koje implicira čak i krivični prekršaj sakriven u groteskom pojmu javna sablazan, pa je počinilac kriv zbog izazivanja javne sablazni.... Meni su dovoljne sablažnjujuće face tzv javnih ličnosti i članova Vlade, no u tome nema ničeg erotskog....