"Tesla, portret medju maskama" Pistalo
Bas sam nestrpljiva. Moje licno istrazivanje se poklopilo sa temom romana dobitnika NIN-ove nagrade, jedva cekam...
"Sta citas? Reci neki dobar naslov..."
Уредник: anaatanas
-
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1943
- Придружен: 20 Сеп 2008, 23:48
- Место: Slovenija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ZvezdarkaVracaric
- ~ pocasni gradjanin ~
- Поруке: 1148
- Придружен: 05 Нов 2005, 15:20
- Контакт:
- ZvezdarkaVracaric
- ~ pocasni gradjanin ~
- Контакт:
- ZvezdarkaVracaric
- ~ pocasni gradjanin ~
- Контакт:
-
- ~ clan ~
- Поруке: 75
- Придружен: 20 Мар 2009, 11:22
- Место: Šabac [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja, po svom starom običaju, ne mogu a da ne radim bar tri stvari u isto vreme...
ASAM - Žerar de Kortans (Nagrada "Renodo" za roman godine 2002.)
Kraj XVIII veka u Pijemontu i Indiji... Interesantna geografska kombinacija... Malo rata, malo traganja za samim sobom, malo mirisa toplog čaja, malo avanture...
POSLEDNJA TURA - Grejem Svift (O5, Bukerova nagrada 1996. godine, film sa Bobom Hoskinsom, Helen Miren i Majkl Kejnom...) Onako, na prvi pogled, priča o običnom, mada pomalo nesvakidašnjem izletu, a u stvari gotovo anatomsko istraživanje složenosti i odvažnosti običnih života...
PLIME RATA - Stiven Presfild (Roman o Alkibijadu i Peloponeskom ratu)
I tako...
ASAM - Žerar de Kortans (Nagrada "Renodo" za roman godine 2002.)
Kraj XVIII veka u Pijemontu i Indiji... Interesantna geografska kombinacija... Malo rata, malo traganja za samim sobom, malo mirisa toplog čaja, malo avanture...
POSLEDNJA TURA - Grejem Svift (O5, Bukerova nagrada 1996. godine, film sa Bobom Hoskinsom, Helen Miren i Majkl Kejnom...) Onako, na prvi pogled, priča o običnom, mada pomalo nesvakidašnjem izletu, a u stvari gotovo anatomsko istraživanje složenosti i odvažnosti običnih života...
PLIME RATA - Stiven Presfild (Roman o Alkibijadu i Peloponeskom ratu)
I tako...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
-
- ~ clan ~
- Поруке: 75
- Придружен: 20 Мар 2009, 11:22
- Место: Šabac [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Valjda ove vrućine, pa mi se ne dâ da čitam ništa preterano ozbiljno. Ovih dana sam se primio na epsku fantastiku. Upravo završio 2 dela trilogije (koja su kod nas objavljena) VILOVNJACI Robina Hoba, KRV KRALJEVA i KRALJEV UBICA. Potom poterao ponovo Džordža R.R. Martina (ovo R.R. me strašno asocira na Tolkina...) PESMA LEDA I VATRE. I, s obzirom da ima čak i inicijale slične Tolkinu, i delo mu je slično... Toplo preporučujem za ove vrele (pred)letnje dane...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
- Mirakulica
- ~ napredni clan ~
- Поруке: 864
- Придружен: 23 Мај 2006, 22:24
- Место: negdje i nigdje
- Контакт: