број 07
19. август 2012.
ПЕТАР МИЛАТОВИЋ - СРПСТВО У ДУЋАНУ

Све је више неких ујединитеља који разједињују народ. Све је више професионалних Срба испод разних поданичких и шпијунских грба. Сва та лева сметала на десној страни одрасли су и васпитавани испод кожних огртача антисрпског континуитета титоизма, слобизма и досизма, да би права макијавелистичка грдна лица показали у оквиру актуелног грабизма, али душу и памет не могу да угр ... абе оним Србима који држе до менталне хигијене, а такав је највећи део часног народа који никоме не сме бити крив само зато што је жив, а најмање часни народ може бити средство према њиховим прљавим циљевима с оне стране памети!
Од Српства су направили вашариште и фекално стовариште. Основали су приватне партије - антинародне мафије. Глуме „лидере“, а презрени су у најближем окружењу. Човек који држи до менталне хигијене таквима не би дозволио ни по две кокошке да чувају, јер би од две постојеће изгубили најмање три!
Српство у дућану је најизраженије у Црној Гори у којој су племенштина, непотизам, болесни каријеризам без покрића, најпрепознатљиви знакови по разапетој кожи између налогодаваца и немирне савести мирних извршилаца.
Са Српством у дућану се поносе уместо да се стиде сви они који би, по природи ствари, требало да буду главни носиоци економског, културног, националног и политичког живота. Сви су они на јаслима Главара који слуге награђује и, као сваки господар, те исте слуге дубоко презире, да би их у датом тренутку одбацио као сваку истрошену крпу!
Највећи део тих дежурних трчкарала, који су дојадили и Богу и народу, дошли су из неких вукојебина и усвојили презрени систем живљења и мишљења неваспитаних голаћа који једном уђу у град заувек, али град у њих не уђе никада!
Очекивати од таквих медиокритета, моралних лилипутанаца и интелектуалних пигмејаца, да разумеју душу народа, исто је што и очекивати од проститутке да постане узорна жена неком мамлазу који је био њен муштерија у јавној кући! Часни народ неће бити колективни мамлаз! У то сам сигуран.
Чега су се год дохватили трговци са Српством, они који се поносе својим Српством у дућану, то се осушило. Зато зарад спаса недужног народа треба безусловно јавно раскринкавати све те политичке криминалце и криминалне политичаре. Оне који су из СК ускочили у „националне“ странке; оне који су се из реформистичких странака сервилно увукли до Главаревог скута и постали војводе од трпезе; оне који су пајсерима и шрафцигерима обијали страначку касу и од постојеће формирали касније укинуте странке; оне који од укинутих странака праве странчице од по два члана са фирмираним оделима која не умеју да носе јер им најбоље приличе она пругаста која их чекају. Живи били па видели!!! То је неминовна судбина свих оних који се поносе Српством у дућану!

Творац Града